Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλανδρίου 23-4

Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλανδρίου 23-4

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Νηρέα Χαλανδρίου και μετά τη νίκη του με 23-4 στον ημιτελικό, θα αντιμετωπίσει αύριο (31/3, 13:30) στο Καρπενήσι τη Βουλιαγμένη, με φόντο την κατάκτηση της πρώτης κούπας της χρονιάς.

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού ήταν απόλυτες κυρίαρχες στην αναμέτρηση για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πόλο γυναικών. Η αναμέτρηση δεν χρήζει περισσότερης ανάλυσης καθώς η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο συλλόγων ήταν πολύ μεγάλη. Χαρακτηριστικό είναι πως στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 11-2.

Καλύτερες για τις νικήτριες ήταν οι Αβραμίδου (5 γκολ), Έγκενς (4 γκολ) και Ασημακή (3 γκολ). Πλέον οι ερυθρόλευκες προετοιμάζονται και ξεκουράζονται για τον αυριανό τελικό κόντρα στην υπολογίσιμη ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης, που νίκησε νωρίτερα το Ρέθυμνο.

Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλανδρίου 23-4

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 6-0, 7-2, 5-0

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χ., Πλευρίτου Ελ. 2, Έγκενς 4, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 5 Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο 1, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά 1 Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού 1

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Τετζαλίδου 1, Κάσσαρη, Παπατριανταφύλλου, Τριχά, Μαστρόκαλου, Μαυρέλου 1, Μπόβαλη, Τορνάρου, Δούλη 2, Κάσσαρη, Αγγελίδη, Οικονομίδη

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ