Πλευρίτου: «Στην κορυφή της Ευρώπης με τον κόσμο μας»

Πλευρίτου: «Στην κορυφή της Ευρώπης με τον κόσμο μας»

Η Ελευθερία Πλευρίτου μίλησε για το Final Four της Euroleague στο πόλο και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να ανέβει στην κορυφή για τον κόσμο του.

Η Ελευθερία Πλευρίτου σε δηλώσεις της τόνισε ότι είναι ανυπόμονη για το Final Four της Euroleague που θα γίνει στον Πειραιά και πως ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από το back to back ευρωπαϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η διεθνής πολίστρια των πρωταθλητριών Ευρώπης στο olympiacossfp.gr:

«Μετράω αντίστροφα τις μέρες μέχρι το Σάββατο που ξεκινά το Final-4 της Euroleague. Ο στόχος μας είναι πολύ μεγάλος και σίγουρα, έχουμε πολύ άγχος ως πρωταθλήτριες Ευρώπης και ως φαβορί. Είναι δύσκολο να κατακτήσεις την κορυφή, αλλά πιο δύσκολο να μείνεις εκεί. Και εμείς αυτό θα επιδιώξουμε! Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας και χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, στο πλευρό μας.

Η ομάδα είναι έτοιμη και πολύ καλά προετοιμασμένη για τα παιχνίδια. Θέλω να ξαναζήσουμε το 2015, τότε που κατακτήσαμε το ευρωπαϊκό μέσα σε ένα γεμάτο Παπαστράτειο και με μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ο κόσμος μας είναι η κινητήριος δύναμη μας και ο έξτρα παίκτης που χρειαζόμαστε στα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ