ΑΕΚ – Νηρέας Χαλανδρίου 20-5

ΑΕΚ – Νηρέας Χαλανδρίου 20-5

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Νηρέα Χαλανδρίου με 20-5 για την 19η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και παρέμεινε σε τροχιά πεντάδας.

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ επιβλήθηκε του Νηρέα Χαλανδρίου με 20-5 για την 19η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα της Κικής Λιώση με πολύ καλή εμφάνιση και χωρίς να αφήσει περιθώρια στην αντίπαλο, έφτασε στο τρίποντο το οποίο τη διατηρεί στην 5άδα και… κοιτάει και υψηλότερα, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε από νωρίς με 5-2, «χτυπώντας» στην κόντρα και βάζοντας δύσκολα στον Νηρέα. Οι φιλοξενούμενες έπεσαν πάνω στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ που με επιμέρους σκορ 4-0 στο β’ οκτάλεπτο και με δύο ακόμα τέρματα στο ξεκίνημα της γ’ περιόδου έφτασε στο 11-2.

Το τελικό 20-5 διαμορφώθηκε με σχετική ευκολία ενώ στα αξιοσημείωτα του αγώνα υπήρξε η συμμετοχή των νεαρών τερματοφυλάκων Μπεκρή και Καλπούζου, που προέρχονται από την Ακαδημία.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 4-0, 7-3, 4-0.

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Μπεκρή, Πασκάλε 2, Κασσάρη 3, Δ.Καλπούζου 1, Γαβαλά, Μαστροκάλου 1, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 3, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευφ. 2, Τσιμάρα Ευδ. 5, Γροζοπούλου, Μ.Καλπούζου Βαμβακάρη 1, Ζαχαρίου.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ελευθέριος Βούρος): Πουλοπούλου, Δασκαλάκη, Τσαγκαλίδη, Γιαμπασάκου, Κονταλέξη 1, Κόλλια, Μπινιάρη 1, Κωνσταντοπούλου, Ρουσάκη 2, Κατσιάνου, Κακλή 1, Ψικάκου, Αρβανιτάκη, Στασινού, Καραχάλιου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ