World League γυναικών: Η αποστολή της εθνικής για την Ισπανία

World League γυναικών: Η αποστολή της εθνικής για την Ισπανία

Αναχωρεί αύριο το μεσημέρι (20/4, 14:55) για την Τενερίφη η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών, προκειμένου να συμμετάσχει στον τελικό γύρο των προκριματικών του World League.

Το ένα από τα τρία εισιτήρια της πρόκρισης στην Τελική Φάση του φετινού World League, διεκδικεί η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, ανήμερα του Πάσχα στη Σάντα Κρουζ της Τενερίφης.

Η Εθνική μας ομάδα που ήταν 3η στον Β’ Όμιλο Ευρώπης, αρχικά θα αγωνιστεί (22/4) με την Ισπανία (2η του Α’ Ομίλου), την οποία και θα πρέπει να κερδίσει ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης, στις 23 και 24 του μήνα.

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας, την οποία επισκέφτηκε το απόγευμα (17.00) ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, στο Κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων όπου και πραγματοποιείται το Καμπ προετοιμασίας της, ευχόμενος καλή επιτυχία, αναχωρεί αύριο (20/4, 14.55).

Την αποτελούν οι 13 πολίστριες: Ιωάννα Σταματοπούλου, Ευαγγελία Καρύτσα (τερματοφύλακες), Ελευθερία Πλευρίτου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου (αρχηγός), Ελένη Ξενάκη, Ειρήνη Νίνου, Καρολίνα Ιωάννου, Ελένη Ελληνιάδη, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Σιούτη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.

Μαζί τους, η Ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου, ο συνεργάτης της Τάσος; Πυρπυρής, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος, ο διεθνής μας διατητής Γιώργος Πολυχρονόπουλος και ο έφορος των εθνικών ομάδων υποδομής στα κορίτσια Δημήτρης Κύρκος.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα (τοπικές ώρες):

Μεγάλη Παρασκευή, 22/4

11.15 Ολλανδία – Γαλλία, 13.00 Ισπανία – ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλο Σάββατο, 23/4

11.15 Ιταλία – Νικητής Ισπανία / Ελλάδα, 13.00 Ουγγαρία – Νικητής Ολλανδία – Γαλλία

Κυριακή του Πάσχα, 24/4

10.00 Θέσεις 5η – 6η, 11.45 Θέσεις 3η – 4η, 13.30 Θέσεις 1η – 2η (ΤΕΛΙΚΟΣ)

Σημειώνεται πως, η Γαλλία, πήρε τη θέση της αποκλεισμένης από τη Fina λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, εθνικής ομάδας της Ρωσίας, τα αποτελέσματα της οποίας στον Α’ Όμιλο Ευρώπης ακυρώθηκαν.

Στη Σάντα Κρουζ, μεταξύ των Delegates της διοργάνωσης και η Σταυρούλα Κοζομπόλη, Μέλος της Επιτροπής Αθλητών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Η Εθνική μας Ομάδα επιστρέφει από την Τενερίφη, τη Δευτέρα του Πάσχα (25/4, 14.15).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ