«Αντικαταστάτης του Βλάχου στον Ολυμπιακό ο Μιλάνοβιτς»

«Αντικαταστάτης του Βλάχου στον Ολυμπιακό ο Μιλάνοβιτς»

Όπως αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Θοδωρή Βλάχου στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Θοδωρής Βλάχου από τον πάγκο της ομάδας, ύστερα από δέκα ολόκληρα χρόνια γεμάτα τίτλους και επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν τις επιλογές τους και σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «zurnal.rs» είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με τον Ιγκόρ Μιλάνοβιτς που πέρσι ήταν στο τιμόνι της Νόβι Μπέογκραντ.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, ο 57χρονος τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Σερβίας και οι Πειραιώτες είναι μια ανάσα από το να τον πείσουν να υπογράψει και να γίνει κάτοικος Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια.

Ο Μιλάνοβιτς είναι από τους πιο σημαντικούς προπονητές στο ευρωπαϊκό πόλο, καθώς έχει καταγράψει μεγάλες επιτυχίες τόσο με την Παρτίζαν, όσο και με την Προ Ρέκο, ενώ πέρσι, οδήγησε τη Νόβι Μπέογκραντ μέχρι το τελικό του Champions League όπου και ηττήθηκε στα πέναλτι από την πρώην ομάδα του, την Προ Ρέκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ