Ελλάδα – Ταϊλάνδη 28-1: Ούτε για προπόνηση…

Ελλάδα – Ταϊλάνδη 28-1: Ούτε για προπόνηση…

Η ανανεωμένη Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών μπήκε με το... δεξί στον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Βουδαπέστης, διαλύοντας με το εμφατικό 28-1 την Τυνησία.

Με το ευρύ και εντυπωσιακό 28-1 επικράτησε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών της Ταϊλάνδης στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου στο Σέγκεντ, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Ο αγώνας βεβαίως δεν χωράει σχολιασμού αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν χαώδης, με την Εθνική μας να κάνει ένα πολύ καλό… ζέσταμα εν όψει του πολύ σημαντικού αγώνα με την Ισπανία (Τετάρτη, 22/6) που θα κρίνει κατά πάσα πιθανότητα και την πρώτη θέση του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 9-0, 5-0, 7-1

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη 5, Νίνου 2, Πάτρα 1, Σιούτη 1, Βασιλική Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σωτηρέλη.

ΤΑΪΛΑΝΔΗ (Νατάλια Ρουστάμοβα): Μουκσούνγκ, Κβαντονγκντανάρε, Ροτσανάρου, Νίλκλαντ, Κάμα, Πουενγκπονγκσακούλ, Πουάνγκτονγκ 1, Κουνπρατούμ, Ρουεανγκσαπαϊσάν, Ι.Τουρόν, Γ.Τουρόν, Ροντγουαταναντισακούλ, Αρσαγιούθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ