Με το απόλυτο στους «8» η Εθνική εφήβων στο Παγκόσμιο

Με το απόλυτο στους «8» η Εθνική εφήβων στο Παγκόσμιο

Συνεχίζει την προέλασή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων (Κ18) και σφράγισε και τυπικά κι από νωρίς την απευθείας πρόκρισή της στην 8άδα της διοργάνωσης.

Με το απόλυτο νικών ολοκλήρωσε η Εθνική υδατοσφαίρισης των εφήβων τις υποχρεώσεις της, στην Α΄ φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.

Η ελληνική ομάδα επικράτησε εύκολα της Τουρκίας με 18-6, σε ένα ματς που είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου και την απευθείας πρόκριση στους «8».

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ανοιχτό και του Πάολο Φερνάντες, στο 1,2 εκατ. τον κοστολογεί ο Βόλος – Οι εξελίξεις με Μπερνάρντ

Πλέον, οι παίκτες του Ηλία Μαχαίρα θα περιμένουν τα αυριανά (16/8) χιαστί παιχνίδια, για να μάθουν τον αντίπαλό τους στον προημιτελικό της Τετάρτης (17/8).

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Τουρκία): 0-5, 2-3, 3-4, 1-6

Η σύνθεση της Εθνικής: Δαμίγος, Δευτεραίος, Νικολαϊδης, Σάλεχ 1, Αλμύρας 3, Καστρινάκης 2, Χρ. Μπιτσάκος 3, Ανδρ. Μπιτσάκος 1, Μύριλος, Μαθιόπουλος 5, Σπάχιτς 1, Κανδανολέων 2, Παρτσόγλου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ