Παναθηναϊκός: Ανοιχτό και του Πάολο Φερνάντες, στο 1,2 εκατ. τον κοστολογεί ο Βόλος – Οι εξελίξεις με Μπερνάρντ

Παναθηναϊκός: Ανοιχτό και του Πάολο Φερνάντες, στο 1,2 εκατ. τον κοστολογεί ο Βόλος – Οι εξελίξεις με Μπερνάρντ

Ίσως και μέσα στο επόμενο διήμερο στην Ελλάδα ο Μπερνάρντ για να κλείσει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος διατηρεί στη λίστα του και τον Φερνάντες.

Ο Παναθηναϊκός έχει πατήσει το πόδι στο γκάζι όσον αφορά τις μεταγραφικές του κινήσεις και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προκειμένου ο Σέρβος προπονητής να έχει το ρόστερ που επιθυμεί σε λίγες μέρες. Μην ξεχνάμε πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αρχίζει το πρωτάθλημα, με τους «πράσινους» να έχουν ακόμα πολλά ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα. Που αποκλείεται να έχουν κλείσει όλα μέχρι τη σέντρα της ερχόμενης Κυριακής και το ματς με τον Ιωνικό.

Βασικότερο όλων; Αυτό φυσικά του Μπερνάρντ. Όπως σας έχει ενημερώσει το «10», ο Βραζιλιάνος βρίσκεται ένα βήμα από το να έρθει στην Ελλάδα, αφού έχει επιτευχθεί συμφωνία μαζί του, ενώ και η ομάδα του, η Σαρίγια, έχει πει το «ναι». Τι απομένει; Η ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων προκειμένου να μπει ο παίκτης στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει από την Αυστρία, όπου και βρίσκεται και κάνει προετοιμασία με τη νυν ομάδα του, με προορισμό την Ελλάδα. Το πιθανότερο είναι να συμβεί αυτό μέσα στο επόμενο διήμερο και ο Παναθηναϊκός να ολοκληρώσει μία τεράστια μεταγραφή.

Οι «πράσινοι» δεν μένουν εκεί. Πριν από μερικές μέρες το όνομα του Πάολο Φερνάντες, του Αργεντινού μεσοεπιθετικού του Βόλου, ήρθε στην επιφάνεια για τον Παναθηναϊκό. Και η αλήθεια είναι πως ο Αργεντινός βιρτουόζος έχει κερδίσει τον Γιοβάνοβιτς. Τον είχε «τσεκάρει» από πέρσι, τον είδε και στο φετινό φιλικό του Βόλου με τον Παναθηναϊκό, με τον Φερνάντες να… βγάζει μάτια.

Διαβάστε επίσης: Ούτε καν… βάση διαπραγμάτευσης δεν είναι τα τρία εκατομμύρια ευρώ για τον Αλεξανδρόπουλο

Το θέμα δεν έχει κλείσει για τους «πράσινους», το αντίθετο ο Φερνάντες είναι παίκτης που εξακολουθεί να απασχολεί, πλην όμως αυτή τη στιγμή όλο το βάρος έχει πέσει στον Μπερνάρντ. Η απόκτηση του Βραζιλιάνου θα είναι η μεταγραφή της… δεκαετίας και είναι φυσιολογικό ολόκληρος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού να ασχολείται τα τελευταία 24ωρα με αυτό. Οι πληροφορίες, ωστόσο, για τον 24χρονο Ισπανό, προϊόν των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι, αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ανοίξει και πάλι δίαυλο επικοινωνίας με τον Βόλο.

Γιατί λέμε «και πάλι»; Γιατί στις πρώτες επαφές που είχαν γίνει με τη διοίκηση του Βόλου, υπήρξε ένα αρχικό οικονομικό χάσμα. Ο παίκτης κοστολογείται στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ, σίγουρα μια πρόταση κοντά στο εκατομμύριο μπορεί να φέρει συμφωνία. Αλλά με λιγότερα απ’ αυτά ο Βόλος δεν το συζητά. Δεν μπαίνει καν σε διαπραγμάτευση.

Άλλωστε ήδη έχει απορρίψει τέσσερις προτάσεις, ενώ έχει υπάρξει ενδιαφέρον για τον παίκτη και από άλλες ελληνικές ομάδες. Συγκεκριμένα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν χτυπήσει την πόρτα του Βόλου για τον Φερνάντες, θέλοντας να βολιδοσκοπήσουν προθέσεις και απαιτήσεις. «Πηγές» από τον Βόλο μάλιστα αναφέρουν πως δεν αποκλείεται οι «δικέφαλοι» να επιστρέψουν στη διεκδίκησή του.

Και κάτι τελευταίο για τον Φερνάντες και γενικά για την πολιτική του Παναθηναϊκού σε ανάλογες περιπτώσεις. Ο παίκτης μένει ελεύθερος σε έναν χρόνο, που σημαίνει πως 5,5 μήνες από τώρα μπορεί να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του ο ίδιος. Ο Παναθηναϊκός είχε «στοχεύσει» σε Γκάνεα και Λοντίγκιν από πολύ νωρίς την περσινή σεζόν και τους πήρε ως ελεύθερους. Είχε τον χρόνο και φυσικά την υπομονή να το κάνει. Μάλιστα λόγω του Γκάνεα είχε εγκαταλείψει και την περίπτωση του Πίρσμαν, που τον περασμένο Ιανουάριο είχε συζητηθεί για τον Παναθηναϊκό. Δεν αποκλείεται να περιμένει λοιπόν και τώρα για να πάρει τον παίκτη είτε σε τιμή… ευκαιρίας, είτε ελεύθερο. Αλλά δεν αποκλείεται να τον πάρει ακόμα και τώρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ