Ελλάδα – Γαλλία 10-8: Πέμπτη θέση στο ευρωπαϊκό για την Εθνική

Ελλάδα – Γαλλία 10-8: Πέμπτη θέση στο ευρωπαϊκό για την Εθνική

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών πήρε τη νίκη απέναντι στη Γαλλία με 10-8 και κατέλαβε την πέμπτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Με νίκη ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών τις υποχρεώσεις της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ. Το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε 10-8 της Γαλλίας και κατέλαβε την πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης.

Οι «τρικολόρ» πέτυχαν το πρώτο γκολ του ματς, αλλά η εθνική με τρία αναπάντητα τέρματα μέσα σε ένα δίλεπτο πήρε το προβάδισμα και μαζί τον έλεγχο του αγώνα, φτάνοντας να προηγηθεί 7-2 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Διαβάστε επίσης: Σλοβενία – Βέλγιο 88-72: Ο Ντόντσιτς πήρε από το χεράκι του Σλοβένους και τους έστειλε στους «8»

Αν και είχε κάποια προβλήματα στην άμυνα στον αντίπαλο φουνταριστό (Τομά Βερνού), η ελληνική ομάδα είχε 5/5 στον παίκτη λιγότερο και κάποιες εξαιρετικές συνεργασίες στην επίθεση, δείχνοντας σαφώς πιο «διαβασμένη» σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στους Γάλλους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ελληνική επίθεση «μπλόκαρε», ο Φοντανί ανέβασε πολύ την απόδοσή του (απέκρουσε μάλιστα και πέναλτι του Παπαναστασίου), αλλά η άμυνα συνέχισε να είναι αποτελεσματική και η διαφορά δεν έπεσε κάτω από τα τρία γκολ, παρά μόνο στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-1, 2-2, 1-3

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης 1, Αργυρόπουλος 1, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης 2, Αλαφραγκής, Γκίλλας, Κάκαρης 2, Νικολαϊδης 1, Βλαχόπουλος 1, Λιμαράκης

Γαλλία (Φλοριάν Μπριζό): Ντιμπουά, Σονταντιέ, Κρουσιγιά 1, Μπουέ, Καζ 3, Βερνού 1, Μαριόν-Βερνού 2, Μπιορτς 1, Μαρζουκί, Κανόν, Βανπεπερστραέτ, Ντε Νάρντι, Φοντανί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ