Αποκλείστηκε από το Euro Cup ο Απόλλων, συνεχίζει στο Challenger League

Αποκλείστηκε από το Euro Cup ο Απόλλων, συνεχίζει στο Challenger League

Την ήττα - αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Euro Cup γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης, με 10-8 από τον Ερυθρό Αστέρα, το Σάββατο (15/10) το βράδυ στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Δ' Ομίλου του 1ου προκριματικού γύρου του LEN Euro Cup ανδρών.

Στο νεοσύστατο Challenger League θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία ο Απόλλων Σμύρνης, μετά την ήττα με 10-8 από τον Ερυθρό Αστέρα στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του 1ου προκριματικού γύρου του Euro Cup ανδρών. Ήττα, που σήμανε και τον αποκλεισμό της «αμφίβιας ταξιαρχίας» από την επόμενη φάση του τουρνουά.

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο ξεκίνημα με 3-0, στη συνέχεια με 5-3 και στα μέσα της τρίτης περιόδου με 7-4. Στη συνέχεια, όμως, υπέστη «μπλακ άουτ», με αποτέλεσμα οι Σέρβοι να το εκμεταλλευτούν και να ισοφαρίσουν σε 7-7. Στην τελευταία περίοδο έφτασαν στην ολική ανατροπή παίρνοντας τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η δοκιμή για Μπα, ο Άβιλα και η έκπληξη στον άσο

Ο Απόλλων με τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες δεν έχει πλέον ούτε μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Euro Cup κι ως εκ τούτου θα συνεχίσει στο νεοσύστατο Challenger League. Την Κυριακή (16/10) στις 12.10 (ώρα Ελλάδας) ο Απόλλων θα δώσει το τελευταίο του ματς στο γκρουπ με αντίπαλο την Κόζιτσε.

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 2-3, 1-3.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 3, Μυρίλος, Σολανάκης 2, Καβουσανός.

Ερυθρός Αστέρας: Μίσοβιτς, Τάνκοσιτς 3, Γκάγιτς, Μάρκοβιτς, Σούμποτιτς 1, Βάσιτς, Μπανίτσεβιτς, Μπασάρα, Βουκίτσεβιτς, Σέμαν 1, Μιλόγεβιτς 1, Ράντοβιτς 4, Ιβάνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ