Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 20-5: Οι ερυθρόλευκοι «βύθισαν» τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 20-5: Οι ερυθρόλευκοι «βύθισαν» τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός «ισοπέδωσε» τον Παναθηναϊκό με 20-5 στο Παπαστράτειο και χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία, έκανε το 4Χ4 στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε επίδειξη δύναμης απέναντι τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας με 20-5 του αιωνίου αντιπάλου στο Παπαστράτειο, για να κάνει το 4Χ4 στο φετινό πρωτάθλημα. Πρώτη ήττα για το «τριφύλλι» που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλό του.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση και το επιβεβαίωσαν από την αρχή του αγώνα σκοράροντας το πρώτο γκολ, 6 μόλις δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σπριντ με τον Δερβίση. Οι Γενηδουνιάς, Δερβίσης και Κολόμβος έδωσαν προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων, με τον Ολυμπιακό να έχει 1/3 στον παραπάνω και τον Παναθηναϊκό 0/1.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Άρης 63-76: Θρίαμβος για τους Θεσσαλονικείς στα Άνω Λιόσια

Ο Παναθηναϊκός, κατάφερε να βγάλει κάποιες καλές άμυνες στην εξέλιξη του πρώτου μέρους, δεν μπορούσε ωστόσο να γίνει σε καμία περίπτωση απειλητικός απέναντι στους νταμπλούχους Ελλάδος. Οι γηπεδούχοι σκόραραν ξανά με τον Βάμος για το 5-0, μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ για τους πράσινους από τον Δερμιτζάκη με ωραίο σουτ. Ξανά όμως με ένα σερί 4-0 ο Ολυμπιακός έκλεισε το ημίχρονο στο +8 (9-1).

Στο τρίτο οκτάλεπτο η εικόνα δεν ήταν ιδιαίτερα διαφορετική και με τον Φουντούλη να σκοράρει δύο φορές και τους Κολόμβο και Μουρίκη από μία, η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς εκτόξευσε τη διαφορά στα 12 γκολ. Το τελευταίο οκτάλεπτο είχε αρκετά καλό ρυθμό, οι κόουτς του Ολυμπιακού πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές και οι «πράσινοι» κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα γκολ, με τον Τόττη να σκοράρει δις. Ο Ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο επιθετικά και έφτασε τη διαφορά στα 15 γκολ και το σκορ στο τελικό 20-5.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 5-1, 4-0, 7-4

Ολυμπιακός: Δερβίσης 3, Γενηδουνιάς 2, Κολόμβος 3, Φουντούλης 5, Βάμος 2, Γούβης 1, Μουρίκης 4

Παναθηναϊκός: Δερμιτζάκης 1, Σγουρίδης 1, Σιάμας 1, Τόττης 2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ