«Αντίο» με ψηλά το κεφάλι ο Πανιώνιος, συνεχίζει στο Euro Cup

«Αντίο» με ψηλά το κεφάλι ο Πανιώνιος, συνεχίζει στο Euro Cup

Αποχαιρέτησε το Champions League o Πανιώνιος που ηττήθηκε με 11-12 από την Όρβοσι.

Με μία πολύ καλή εμφάνιση, που όμως δεν συνοδεύτηκε από το επιθυμητό θετικό αποτέλεσμα, ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος τις υποχρεώσεις του στο Champions League ανδρών της υδατοσφαίρισης.

Οι «κυανέρυθροι» πάλεψαν για μία νίκη γοήτρου στη Νέα Σμύρνη απέναντι στην πολύ ισχυρή Ορβοσι, στον αγώνα ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου, αλλά «λύγισαν» στο τέλος και γνώρισαν την ήττα με 12-11.

Διαβάστε επίσης: Με δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο

Η πρόκριση στους ομίλους είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι στη Βουδαπέστη (17-7), αλλά απόψε η ομάδα του Κώστα Δήμου έδειξε σαφώς πιο ανταγωνιστική και, με ανάλογες εμφανίσεις, μπορεί να διεκδικήσει μία διάκριση στο Euro Cup, όπου θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της… περιπέτεια, μπαίνοντας στη φάση των «16».

Οι Μαγυάροι ξεκίνησαν με 3-0, αλλά σταδιακά ο Πανιώνιος (που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Σπούνερ) ισορρόπησε το ματς, ισοφάρισε 4-4 και προηγήθηκε για πρώτη φορά 7-6, χάρη σε γκολ του Γούνα στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους Νεοσμυρνιώτες να προηγούνται και την Ορβοσι να ισοφαρίζει, όμως στο τέλος, ένα γκολ του Μάνχερτς 2,5 λεπτά πριν τη λήξη έδωσε τη νίκη με 12-11 στην ουγγρική ομάδα, καθώς ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να βρει απάντηση στο υπόλοιπο του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 4-2, 2-2, 2-4

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης 1, Παπάκος, Γούνας 3, Κατραούρας, Καπετανάκης, Αναγνώστου

ΟΡΒΟΣΙ (Ντάνιελ Βάργκα): Λεβάι, Ανγκιαλ 2, Μάνχερτς 4, Βαρνάι, Σάλαμον 1, Τσατσόφσκι 2, Ντάλα 1, Σουτς, Βιγκβάρι 1, Μπούριαν 1, Μπούντσουχ, Αράνι, Μπιστριτσάνι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ