Ντιναμό Τιφλίδας – Ολυμπιακός 9-21: «Τρομάζει» ο Θρύλος, διέλυσε την Ντιναμό στην Τιφλίδα και… πάτησε κορυφή!

Ντιναμό Τιφλίδας – Ολυμπιακός 9-21: «Τρομάζει» ο Θρύλος, διέλυσε την Ντιναμό στην Τιφλίδα και… πάτησε κορυφή!

Με επιβλητική εμφάνιση ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε με 21-9 τη Ντιναμό στην Τιφλίδα, έκανε το 2/2 και ανέβηκε προσωρινά στην μόνος πρώτος στον όμιλό του - Απολαυστικός Φουντούλης που σκόραρε 7 γκολ

Φοβερός Ολυμπιακός και στην Τιφλίδα! Μετά τη σπουδαία νίκη με 9-7 στην πρεμιέρα επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Προ Ρέκο, ο Θρύλος διέλυσε με το επιβλητικό 21-9 την Ντιναμό στην Τιφλίδα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του LEN Champions League. Προσωρινά στην κορυφή η ελληνική ομάδα με 2/2 στον 1ο όμιλο.

Σε κανένα σημείο του αγώνα οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν κινδύνεψαν από την αντίπαλό τους, από την αρχή πήραν το προβάδισμα και έκτοτε δεν το έχασαν ποτέ ξανά.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ήταν ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος πέτυχε 7 γκολ και ήταν φυσικά ο πρώτος σκόρερ στον αγώνα. Εξαιρετικός και ο Παπαναστασίου με 4 τέρματα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι Πειραιώτες από την αρχή μπήκαν στο ματς με απίστευτη προσήλωση σε άμυνα και επίθεση και αυτό ήταν το «κλειδί» της επικράτησης της ομάδας του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, η οποία έχει μπει με το… πόδι πατημένο στο γκάζι και έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες στους οπαδούς της ομάδας ότι θα πετύχει μεγάλα πράγματα φέτος.

Το επόμενο παιχνίδι του ο Ολυμπιακός θα το δώσει στις 13 Δεκεμβρίου με τη Γιαντράν εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική των ομίλων.

Περισσότερα σε λίγο…

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 1-4, 3-8, 3-3

Ντιναμό Τιφλίδας (Ντέγιαν Στανόγιεβιτς): Γκιάγιας, Κιριακίντι, Ακχβελαντιάνι 3, Ντζιχτσιαρένκα, Τκεσαλασβίλι, Βλάχοβιτς, Τζακάια 2, Σάριτς 1, Ιμναϊσβίλι, Μακγρακβελίτζε 2, Μαλισάου, Πιέσιτσαβ 2, Ραζμάτζε.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 7, Γούβης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς, Κολόμβος, Παπαναστασίου 4, Ζερδεβάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ