Ολυμπιακός: Η σκληρή δουλειά έχει ξεκινήσει στην Εστεπόνα – Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα (vid)

Ολυμπιακός: Η σκληρή δουλειά έχει ξεκινήσει στην Εστεπόνα – Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα (vid)

Ο Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα φοβερά πλάνα από την πρώτη μέρα της μίνι προετοιμασίας των ερυθρόλευκων στην Ισπανία.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες στην Εστεπόνα στην Ισπανία, όπου πραγματοποιεί τη μίνι προετοιμασία του για το δεύτερο μισό της σεζόν, έτσι ώστε να κυνηγήσει την κορυφή και την κατάκτηση του νταμπλ.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν σε φουλ ρυθμούς από τη Δευτέρα και όσο περνούν οι μέρες θα ανεβάζουν ένταση με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για την επανέναρξη και να κάνουν… restart. Από την πρώτη μέρα στην Εστεπόνα, οι Πειραιώτες έδωσαν στη δημοσιότητα πλάνα από τη δουλειά που γίνεται, με τις εικόνες από το προπονητικό να είναι όμορφες και εντυπωσιακές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα μείνει έως τις 8 Δεκεμβρίου στην Ισπανία και θα δώσει φιλικά με Χάντερσφιλντ (1/12) και Σταντάρ Λιέγης (4/12).

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Νταμπό, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ