Ήττα… ελπίδας για Πανιώνιο στο Βελιγράδι

Ήττα… ελπίδας για Πανιώνιο στο Βελιγράδι

Αν και βρέθηκε αρχικά «με την πλάτη στον τοίχο», ο Πανιώνιος έφυγε τελικά με μία... ανατρέψιμη ήττα από το Βελιγράδι, στον πρώτο του αγώνα με την Παρτιζάν για τη φάση των «16» του Euro Cup.

Αν και βρέθηκε αρχικά «με την πλάτη στον τοίχο», ο Πανιώνιος έφυγε τελικά με μία… ανατρέψιμη ήττα από το Βελιγράδι, στον πρώτο του αγώνα με την Παρτιζάν για τη φάση των «16» του Euro Cup υδατοσφαίρισης ανδρών.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου έχασε με 12-11 από τους Σέρβους, αλλά το σκορ αυτό είναι εφικτό να ανατραπεί στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης (14/12), όπου θα κριθεί η πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι «κυανέρυθροι» έκαναν… εφιαλτικό ξεκίνημα, καθώς οι γηπεδούχοι σκόραραν όπως και όποτε ήθελαν και προηγήθηκαν 5-0 μετά από μόλις πέντε λεπτά αγώνα και 8-2 στα μέσα της δεύτερης περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Μπουργκάς 3-0: Άλμα πρόκρισης για τους Πειραιώτες

Στη συνέχεια, όμως ο Πανιώνιος βελτιώθηκε αισθητά σε άμυνα και επίθεση και με ένα σερί 4-0 μείωσε σε 8-6 στο ημίχρονο. Η Παρτιζάν δεν κατάφερε να ξεφύγει ξανά στο σκορ και προς το φινάλε οι Νεοσμυρνιώτες θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν, έχασαν όμως δύο ευκαιρίες με παίκτη παραπάνω.

Ο Ντιμιτρίεβιτς στα 49 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων (12-10) στη σερβική ομάδα, αλλά ο Γούνας «απάντησε» στα 17΄΄ και διαμόρφωσε το τελικό 12-11, που αφήνει ορθάνοιχτη την «πόρτα» την πρόκρισης για τον Πανιώνιο.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-5, 3-3, 1-2

Διαιτητές: Μπουσέ (Γαλλία), Κουν (Ουγγαρία)
Οι συνθέσεις:

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Μίλος Κορόλια): Κοστρόφ, Γιάκσιτς 2, Μίλος 2, Μούσικιτς, Γιαούκοβιτς, Γκλάντοβιτς, Τρτόβιτς, Ντιμιτρίεβιτς 3, Μπόζοβιτς, Σμίλιεβιτς 3, Γκίγκα 1, Πάπαριτς 1, Μιλόσεβιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης, Παπάκος 1, Γούνας 3, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ