Ολυμπιακός: Επιστροφή στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Υδραϊκό

Ολυμπιακός: Επιστροφή στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Υδραϊκό

Μετά την μεγάλη νίκη απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας στο Champions League, η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και στο ματς με τον Υδραϊκό.

«Στροφή» στο πρωτάθλημα για την ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, μετά το «διπλό» (9-21) στη Γεωργία, κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το Σάββατο (3/12) στις 14:30, οι νταμπλούχοι Ελλάδας συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στην Α1 και υποδέχονται τον Υδραϊκό στο Παπαστράτειο, για τη 10η «στροφή».

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει φέτος με τον Βεζένκοφ… (vids)

Κόντρα στον Υδραϊκό, ο Ολυμπιακός, που μετρά μόνο νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλει κατακτήσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στον Πειραιά, για το «10Χ10» στο πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Κωνσταντίνος Γούβης:

«Θεωρώ, πως πρέπει να επικεντρωθούμε στην σταθερότητα και να συνεχίσουμε να φέρνουμε καλά αποτελέσματα, όπως και στο να έχουμε υψηλές αποδόσεις, ανεξάρτητα με τον αντίπαλο. Τα παιχνίδια στην Ελλάδα είναι λιγότερο πιεστικά για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι στο Champions League, ώστε να κρατήσουμε το προβάδισμα που έχουμε κερδίσει μέχρι τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ