Ολυμπιακός – Υδραϊκός 17-5: Το απόλυτο στο ρελαντί οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός – Υδραϊκός 17-5: Το απόλυτο στο ρελαντί οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 17-5 τον Υδραϊκό κι έκανε το δέκα στα δέκα στο πρωτάθλημα.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την άνετη εκτός έδρας νίκη στην Τιφλίδα επί της Ντιναμό, για το Champions League, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επικράτησε με 17-5 του Υδραϊκού στο Παπαστράτειο, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιβεβαίωσαν, με την απόδοσή της, τη διαφορά δυναμικότητας με την ομάδα του Υδραϊκού και πανηγύρισαν την 10η νίκη σε ισάριθμα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 3-0, με τέρματα των Γενηδουνιά (7:30, 4:02) και Φιλίποβιτς, με τον Υδραϊκό να μειώνει σε 3-1. Στο 2:25, ο Φιλίποβιτς σκόραρε ξανά, από την περιφέρεια, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 4-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Θρύλος έφτασε +8, αφού «βρήκε» δίχτυα πέντε φορές, «κλείνοντας» το ημίχρονο με προβάδισμα 9-1.

Διαβάστε επίσης: Ασχήμα νέα για τον Πελέ: Δεν ανταποκρίνεται στη χημειοθεραπεία, δέχεται ανακουφιστική φροντίδα

Στην τρίτη περίοδο, η διαφορά έφτασε στο +11 (12-1), με γκολ των Κολόμβου, Γούβη και Γραμματικού, με τον Φουντούλη να ευστοχεί σε πέναλτι (0:34) για το 13-2. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και έφτασαν στην επικράτηση με 17-5.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-0, 4-1, 4-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου Τ., Γραμματικός 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης 1, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Φιλίποβιτς 3, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Πετρόπουλος, Ζώρζος, Σουζούκι, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 1, Παπαβασιλείου 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 2, Δημακόπουλος, Τακάτα 1, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μουρατίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ