Ολυμπιακός: Ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου (10/12, 17:00) θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό για την 11η αγωνιστική της Α1.

Συνέχεια στο πρωτάθλημα το Σάββατο (10/12) για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Μετά την επικράτηση (17-5) κόντρα στον Υδραϊκό στο Παπαστράτειο, για τη 10η αγωνιστική της Α1, οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 17:00 (ΕΡΤ Sports 2) εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, για την 11η «στροφή».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Με στόχο την πρόκριση στους «16» του EHF European Cup

Στο Δημοτικό κολυμβητήριο στο Γουδή, ο Θρύλος θέλει τη νίκη επί των «πράσινων» και το «11 στα 11» στο πρωτάθλημα, ανεβάζοντας… στροφές ενόψει του Champions League και του ματς της 3ης αγωνιστικής με την Γιαντράν στο Σπλιτ, την Τρίτη (13/12). Υπενθυμίζεται, ότι στο ματς του πρώτου γύρου της Α1 (4η αγωνιστική), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 20-5 στον Πειραιά.

Δηλώσεις:

Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Είναι ένα παιχνίδι, που θέλουμε να παίξουμε καλά και να βρούμε ρυθμό, ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα για το Champions League, που παίζουμε την Τρίτη. Είναι ένα παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού, κόντρα στον οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί και να δείξουμε την ανωτερότητα μας από την αρχή μέχρι το φινάλε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ