Ολυμπιακός – Μπρέσια 13-6

Ολυμπιακός – Μπρέσια 13-6

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 13-6 της Μπρέσια για τη 12η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο και πλέον κρατάει στα χέρια του την πρωτιά στον πρώτο όμιλο.

Γερά στα χέρια του κρατάει την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο ο Ολυμπιακός, που πανηγύρισε μια άνετη νίκη με 13-6 κόντρα στην Μπρέσια.

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να σφραγίσουν από σήμερα την πρωτιά αν η αδιάφορη Όρβοσι κερδίσει εντός έδρας την Μπαρτσελονέτα.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου δεν άφησαν και πολλά περιθώρια στην ιταλική ομάδα, την οποία «έπνιξαν» με την εξαιρετική άμυνα τους. Ήδη από το πρώτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός είχε ξεφύγει με δύο γκολ (4-2), με τη διαφορά να αυξάνεται ακόμα περισσότερο στο δεύτερο οκτάλεπτο και να φτάνει στο 7-2, χάρη στην καταπληκτική αμυντική λειτουργία των «ερυθρολεύκων».

Η εικόνα δεν άλλαξε στο τρίτο οκτάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να είναι εξαιρετικός στα μετόπισθεν και συνεπής στην επίθεση του και να φτάνει στο 11-4 κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα αγωνιστεί στη Μόσχα με αντίπαλο την Ντιναμό, ενώ θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο υποδεχόμενη την Μπαρτσελονέτα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΡΕΣΙΑ 13-6

Οκτάλεπτα: 4-2, 3-0, 4-2, 2-2

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 6, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης, Δερβίσης 2, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος

Μπρέσια (Μπόβο): Ντελ Λούνγκο, Γκουίντι, Πρεσιούτι Κ. 1, Μάντσι, Πάσκοβιτς 2, Ρίτσο 1, Μούσλιμ, Νόρα, Πρεσιούτι Ν. 1, Μπερτόλι 1, Γιάνοβιτς, Βούκσεβιτς, Μορέτι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ