Over 1,5 ευρωπαϊκές κούπες!

Over 1,5 ευρωπαϊκές κούπες!

Μέσα στο 2023 η ευρωπαϊκή τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού μπορεί να γίνει πιο πλούσια

Καλή χρονιά να έχουμε! Με υγεία για όλο τον κόσμο, ειρήνη, δύναμη και αλληλεγγύη, διότι οι καιροί είναι δύσκολοι και οι δυστυχώς δεν προβλέπεται να γίνουν έστω και λίγο πιο εύκολοι. Δύναμη και αλληλεγγύη, λοιπόν, μπας και καταφέρουμε όλοι μαζί να χαμογελάμε λίγο περισσότερο μέσα στο 2023…

Όσο για τη μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια της χώρας, τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς, θα γίνουμε απαιτητικοί με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, διότι απλούστατα έτσι μας έχει μάθει! Ποια είναι η ευχή μας, λοιπόν, για το 2023; Να κατακτήσει ο σύλλογος over 1,5 ευρωπαϊκές κούπες! Για να σας πω την αμαρτία μου για over 2,5 το πήγαινα όταν ξεκίναγα το κείμενο, καθώς δυο ευρωπαϊκά τρόπαια μπορεί να κατακτήσει από μόνη της η ομαδάρα του γυναικείου πόλο, όπως έκανε και μέσα στο 2022 (πρωταθλητριών και σούπερ καπ), αλλά τελικά αποφάσισα να το πάω πιο… safe!

Διαβάστε επίσης: Τελικά πόσο χρειάζεται τον Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός; (vids)

Και δεν είναι μόνο τα κορίτσια του πόλο βέβαια. Υπάρχει και η ανδρική ομάδα πόλο, που για μια ακόμα χρονιά ο βασικός της στόχος είναι η κορυφή της Ευρώπης, υπάρχει η ανδρική ομάδα βόλεϊ που βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά του Challenge Cup και εφόσον αποκλείσει την Στεάουα Βουκουρεστίου μπορεί να κονταροχτυπηθεί με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά της διοργάνωσης (σ.σ. οι «πράσινοι» στα προημιτελικά παίζουν με την ολλανδική Οριόν) και υπάρχει φυσικά και η ομαδάρα του μπάσκετ που φιλοδοξεί να το πάει και φέτος… μέχρι τέλους!

Εύκολο δεν είναι τίποτα φυσικά, αλλά όπως τόνισα και νωρίτερα ο ίδιος ο Ολυμπιακός μας έχει καλομάθει και μας έχει κάνει απαιτητικούς! Πάμε για over 1,5 ευρωπαϊκές κούπες μέσα στο 2023, λοιπόν, ώστε να γίνει ακόμα πιο πλούσια η ευρωπαϊκή τροπαιοθήκη του συλλόγου!

Και ξέρετε κάτι; Στην Ευρώπη η… καταμέτρηση είναι εύκολη, αφού ούτε τα καλοκαιρινά τουρνουά μπορούν να μπουν σε τίποτα λίστες με… ατελείωτους τίτλους, ούτε οι παίδες και οι κορασίδες, ούτε το ψαροντούφεκο και το κυνήγι με σφεντόνα. Στην Ευρώπη, λοιπόν, Ολυμπιακός είναι με διαφορά ο πιο επιτυχημένος ελληνικός σύλλογος και ένας από τους πιο επιτυχημένους όλης της ηπείρου και μέσα στο 2023 μπορεί να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ