Για το 24ο Κύπελλο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό

Για το 24ο Κύπελλο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό

Τελικός «αιωνίων» αντιπάλων στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στην Πάτρα, με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να σηκώσει το 24ο τρόπαιο της ιστορίας του.

Αν και δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο από τη Βουλιαγμένη, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την κυριαρχία του στην ελληνική υδατοσφαίριση και το απόγευμα του Σαββάτου (4/2, 19:00΄, ΕΡΤ Sports) στο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό είναι έτοιμος να σηκώσει το 24ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του.

Διαβάστε επίσης: Το εργοστάσιο μπάσκετ του Μπαρτζώκα παράγει «Μιχάλης Λούντζης οε, οε, οε…»

«Το όπλο μας εδώ και πολλά χρόνια είναι η άμυνα. Στο δεύτερο μέρος βελτιώσαμε το παίκτη λιγότερο, παρά το γεγονός ότι τέσσερις παίκτες μας είχαν από δυο ποινές. Είμαστε όμως μια πλήρης ομάδα, με δεκαπέντε παίκτες, με «βαθύ» πάγκο και το δείξαμε σήμερα.

Δεν φοβόμαστε να πούμε ότι είμαστε καλύτεροι, ο Ολυμπιακός σέβεται κάθε αντίπαλο και θα παίξουμε στον τελικό να αποδείξουμε και πάλι ότι είμαστε ένα σκαλί πιο πάνω», δήλωσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μάνος Ζερδεβάς.

Στην αντίπερα όχθη και στον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό, με την παρουσία τους στον τελικό έχουν ήδη πετύχει τον στόχο τους, ο οποίος ήταν να βγουν στην Ευρώπη.

Στο δεύτερο τελικό της ιστορίας τους συναντούν ξανά τον Ολυμπιακό, από τον οποίο είχαν ηττηθεί με`18-10 στο Καρπενήσι.

Οι τροπαιούχοι
23 Ολυμπιακός
12 Εθνικός
4 Βουλιαγμένη
3 Γλυφάδα
1 ΝΟ Πατρών
1 ΝΟ Χίου

Για την διατήρηση των σκήπτρων ο Ολυμπιακός 

Λίγες ώρες νωρίτερα (17.00) θα διεξαχθεί ο τελικός των γυναικών με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τη Βουλιαγμένη. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης του Ολυμπιακού μετά και την επιβλητική τους νίκη με 17-7 επί του Αλίμου στον ημιτελικό θέλουν να σηκώσουν ακόμη ένα τρόπαιο το οποίο θα είναι το τέταρτο διαδοχικά και πέμπτο συνολικά στην εξαετή διάρκεια του θεσμού. Οι «ερυθρόλευκες» έχουν δώσει το «παρών» σε όλα τα Final 4 που έχουν διεξαχθεί και θα αντιμετωπίσουν για τέταρτη φορά σε τελικό την ομάδα των νοτίων προαστίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ