Τσίριτς: «Πιστεύω βαθιά στην ομάδα μου»

Τσίριτς: «Πιστεύω βαθιά στην ομάδα μου»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με την Ματαρό για τα προημιτελικά του Champions League.

Το Σάββατο (11/2, 18:00), η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Ματαρό στο Παπαστράτειο, στην πρώτη «μάχη» της φάσης των «8» του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Αγωνία για Μπιέλ στον Ολυμπιακό

Ο κόουτς των πρωταθλητριών Ευρώπης, Αλεξάνταρ Τσίριτις, δήλωσε: «Σίγουρα, είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Περιμένουμε, ότι θα εμφανιστούν σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό που περιμένω, είναι να προκριθούμε στο Final-4. Με όλη αυτή την προετοιμασία που έχουμε κάνει σε αυτό το κομμάτι της σεζόν, μας κάνει να μη φοβόμαστε. Πιστεύω βαθιά στην ομάδα μου και στις παίκτριες μου και σίγουρα, το Σάββατο, θα δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, να δείξουμε την απόδοση μας και να αναδείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Σιούτη: «Με τον κόσμο μας να μας εμψυχώνει»

Η διεθνής πολίστρια των πρωταθλητριών Ευρώπης δήλωσε: «Είναι μέχρι στιγμής ο πιο σημαντικός αγώνας που θα παίξουμε. Έχουμε κάνει πάρα πολλές προπονήσεις ειδικά για αυτόν τον αγώνα. Είμαστε μια ομάδα με ταλέντο και ποιότητα. Και αυτό θα δείξουμε στον αγώνα! Θα πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και περιμένουμε όλο τον κόσμο μας δίπλα μας, για να μας εμψυχώνει και να μας δώσει ένα ακόμα κίνητρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ