Ολυμπιακός: Πρώτο βήμα πρόκρισης στο Final Four!

Ολυμπιακός: Πρώτο βήμα πρόκρισης στο Final Four!

Ο Ολυμπιακός στις 18:00 υποδέχεται τη Ματαρό στο Παπαστράτειο, στον πρώτο προημιτελικό του LEN Champions League γυναικών

Μετά την κατάκτηση του 5ου Κυπέλλου Ελλάδας της ιστορίας της, στην Πάτρα, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Ευρώπη, δίνοντας μία πολύ κρίσιμη «μάχη», σήμερα Σάββατο στις 18:00 (YouTube/OSFP TV), στον δρόμο για την υπεράσπιση του «στέμματος» για 3η συνεχόμενη χρονιά!

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης θα υποδεχθούν στις 18:00 έναν δυνατό αντίπαλο, τη Ματαρό, στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για τον πρώτο προημιτελικό του Champions League, στον δρόμο προς το Final Four της διοργάνωσης.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 25 Φεβρουαρίου και στόχος του Ολυμπιακού σήμερα είναι η νίκη με ασφαλές σκορ για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης.

«Για εμάς τώρα ξεκινάει η πιο δύσκολη περίοδος της χρονιάς, έρχονται πολύ δυνατά παιχνίδια κόντρα στη Ματαρό. Η ομάδα είναι έτοιμη, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου πήραμε και ψυχολογία. Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει, να μας βοηθήσει και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Ξενάκη.

«Είμαστε έτοιμες για αυτό το παιχνίδι, προετοιμαζόμαστε πολύ καιρό, έχουμε αναλύσει αρκετά την αντίπαλη ομάδα. Ανυπομονούμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει να μας υποστηρίξει, να μας δώσει περισσότερη ώθηση», υποστήριξε από την πλευρά της, η Βάσω Πλευρίτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ