Ολυμπιακός: Με τον Απόλλωνα πριν την Μπαρτσελονέτα

Ολυμπιακός: Με τον Απόλλωνα πριν την Μπαρτσελονέτα

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για την ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, πριν την αναμέτρηση με την Μπαρτσελονέτα για το Champions League.

Μετά την εκτός έδρας νίκη (6-14) επί του ΝΟ Βουλιαγμένης, την πρώτη μέρα του Μαρτίου (1/3), για την 9η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, αλλά και τη διακοπή του πρωταθλήματος, η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη δράση, το Σάββατο (18/3).

Συγκεκριμένα, στις 19:00 (EPT Sports 1), οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 7η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1, με στόχο ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Μπέου: «Θα κάνω άνω-κάτω τα play-off»

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, αφού την Τετάρτη (22/3, 20:00), θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελονέτα στην Ισπανία, σε μία κρίσιμη «μάχη» για τη 10η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Δηλώσεις:

Κωνσταντίνος Γούβης:

«Πάντα κοιτάμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Το αυριανό παιχνίδι είναι το πρώτο, μετά τη διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Μας δίνει την ευκαιρία να βρούμε ρυθμό και να παίξουμε ξανά όλοι μαζί, πράγμα που χρειαζόμαστε ούτως ή άλλως ενόψει της ερχόμενης ευρωπαϊκής μας αναμέτρησης ενάντια στην Μπαρτσελονέτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ