Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 7-14: Απόλυτοι Ερυθρόλευκοι έκαναν το 50-0 κόντρα και πέρασαν στα ημιτελικά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 7-14: Απόλυτοι Ερυθρόλευκοι έκαναν το 50-0 κόντρα και πέρασαν στα ημιτελικά

Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο απέναντι στον Παναθηναϊκό, του οποίου επικράτησε με σκορ 14-7, έκανε το 50-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Μια άνετη νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος παίζοντας στο… ρελαντί επιβλήθηκε άνετα του Παναθηναϊκού με σκορ 14-7, κάνοντας το 2-0 στη σειρά και παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα ημιτελικά της Α1 πόλο ανδρών. Παράλληλα οι Ερυθρόλευκοι διεύρυναν το απίστευτο σερί που έχουν χτίσει απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο φτάνοντας στο 50-0!

Οι παίκτες του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς επέβαλλαν από την αρχή τον ρυθμό τους και με οδηγό την άμυνα κατάφεραν να χτίσουν ένα μικρό προβάδισμα στο ξεκίνημα του ματς. Στη συνέχεια βρήκαν τα γκολ που έψαχναν για να καθαρίσουν ουσιαστικά το ματς. Στην τελευταία περίοδο ο παιχνίδι άνοιξε, έγιναν πολλές αλλαγές και οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα για το τελικό 14-7.

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυναμικά στην άμυνα, έχοντας σε ετοιμότητα τον Ζερδεβά όταν χρειάστηκε, ενώ κατάφερε να βρει και τρία τέρματα φτάνοντας γρήγορα στο 3-0. Σκόρερ ήταν οι Βάμος, Φουντούλης και Κολόμβος, ενώ ο Φουντούλης αστόχησε και σε εκτέλεση πέναλτι.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά άστοχες, με τον Παναθηναϊκό μάλιστα να χάνει και πέναλτι με τον Άντζιτς. Οι Πράσινοι μπόρεσαν να μειώσουν με τον Σιαμά σε 3-1, όμως ο Ολυμπιακός είχε δύο απαντήσεις στο φινάλε και με τα τέρματα των Βάμος και Φουντούλη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός άρχισε με γκολ του Φουντούλη, όμως ο Σιαμάς απάντησε για το 6-2. Ακολούθησαν άλλα τρία τέρματα για τους Ερυθρόλευκους με πέναλτι του Γενηδουνιά για το 7-2, σουτ του Βάμος για το 8-2 και ένα εξαιρετικό τελείωμα του Παπαναστασίου για το 9-2 που ήταν και το αποτέλεσμα της περιόδου.

Το τελευταίο οκτάλεπτο είχε αποκτήσει ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα με τους δύο προπονητές να κάνουν αρκετές αλλαγές και τους παίκτες να προσφέρουν χορταστικό θέαμα με ένα επιμέρους 5-5, το οποίο έφερε και το τελικό 14-7.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ