Ουγγαρία – Ελλάδα 14-12: «Πικρή» ήττα για την Εθνική κόντρα στην Ουγγαρία

Ουγγαρία – Ελλάδα 14-12: «Πικρή» ήττα για την Εθνική κόντρα στην Ουγγαρία

Η Εθνική Ελλάδος πόλο γυναικών ηττήθηκε από την Ουγγαρία στην πρεμιέρα των προκριματικών του World Cup με 14-12, παρά το καλό της ξεκίνημα και πλέον θέλει το 2 στα 2 στα επόμενα παιχνίδια για να προκριθεί.

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, η εθνική πόλο γυναικών ηττήθηκε 14-12 από την φιναλίστ του περσινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ουγγαρία, στην πρεμιέρα του α΄ γύρου της προκριματικής φάσης του World Cup, που διεξάγεται στο Ρότερνταμ.

Το συγκρότημα της Αλεξίας Καμμένου (που έχει πάει στην Ολλανδία χωρίς τις τραυματισμένες Ελευθερία Πλευρίτου και Ιωάννα Χυδηριώτη) προηγήθηκε 8-5 στο τέλος της δεύτερης περιόδου, αλλά έπεσε… θύμα του «δολοφονικού» χεριού της Ρίτα Κέστελι, η οποία «τούμπαρε» μόνη της το ματς, πετυχαίνοντας πέντε γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο.

Διαβάστε επίσης: Εκπληξη στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ!

Επόμενος αντίπαλος της εθνικής, αύριο (12/4) στις 19:30, θα είναι η γηπεδούχος Ολλανδία, η οποία στο άλλο σημερινό ματς του Α΄ ομίλου επικράτησε 11-7 της Αυστραλίας.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την εθνική): 4-2, 4-3, 2-6, 2-3

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Φουντωτού, Ελληνιάδη, Ελευθεριάδου 4, Μαργ. Πλευρίτου, Ξενάκη 3, Νίνου 1, Τριχά 1, Σιούτη, Β. Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Ουγγαρία (Ατίλα Μπίρο): Μαγκιάρι, Σίλαγκι, Βάλι, Γκουρισάτι 2, Μαϊέ, Παρκς 2, Μάτε 1, Κέστελι 6, Σέγκεντι 1, Πότσε, Μπάκσα 1, Γκάρντα 1, Νεσμέλι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ