Εθνικός – ΝΟ Βουλιαγμένης 6-21: «Σκούπισε» τον Εθνικό και πέρασε στα ημιτελικά η Βουλιαγμένη

Εθνικός – ΝΟ Βουλιαγμένης 6-21: «Σκούπισε» τον Εθνικό και πέρασε στα ημιτελικά η Βουλιαγμένη

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε εύκολα του Εθνικού στο δεύτερο παιχνίδι στον Πειραιά με 21-6 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Α1, όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η Βουλιαγμένη πέρασε με άνεση από το κολυμβητήριο του Πειραιά, έγραψε το 2-0 στη σειρά με τον Εθνικό και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Α1 πόλο των Ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ΝΟΒ συνέτριψε τον Εθνικό με 21-6, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα στην προημιτελική φάση των πλέι οφ, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους να αγωνιστούν για τις θέσεις 5-8 (με μειονέκτημα έδρας), απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: O Ολυμπιακός, το Κάουνας, οι εκλογές και αυτό που δεν λέει κανείς για την Μπασκόνια

Η δυναμική εκκίνηση της Βουλιαγμένης, που είχε σαν αποτέλεσμα να προηγηθεί με 13-2 στο ημίχρονο, έβαλε τις βάσεις της εμφατικής πρόκρισης.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 2-7, 1-5, 2-4.

Οι συνθέσεις:

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 2, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 2, Λαδάς 1, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Καστρινάκης 1, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 3, Νικολαΐδης 5, Σπηλιώπουλος, Σαπουνάκης, Αλαφραγκής 2, Καπότσης 1, Κουρούβανης 2, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας 3, Κωνσταντόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ