Ολυμπιακός: Πρώτα Πανιώνιος, μετά Γιαντράν Σπλιτ

Ολυμπιακός: Πρώτα Πανιώνιος, μετά Γιαντράν Σπλιτ

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού μπαίνει στη «μάχη» των ημιτελικών της Α1 κόντρα στον Πανιώνιο το Σάββατο (22/04), πριν από την αναμέτρηση με τη Γιαντράν Σπλιτ μεσοβδόμαδα για το Champions League.

Στην αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος επιστρέφει, μετά τις 10/4, η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία «μπαίνει» στη «μάχη» των ημιτελικών. Το Σάββατο (22/4) στις 17:00, οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποδέχονται τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο, για τον πρώτο ημιτελικό της Α1, με στόχο το 1-0 στη σειρά.

Κόντρα στους «κυανέρυθρους», ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του, να «πάρει» τον πρώτο ημιτελικό στον Πειραιά και να κάνει το πρώτο, από τα δύο βήματα, για την πρόκριση στην τελική φάση.

Διαβάστε επίσης: Από τα 40 εκατ. μπάτζετ στην 8η θέση: Ο Ολυμπιακός και η αλήθεια για την «ελληνική» Φενέρ του Ιτούδη (pics, vids)

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» θα στρέψουν την προσοχή τους στην Ευρώπη, αφού την Τετάρτη (26/4), θα φιλοξενήσουν την Γιαντράν Σπλιτ στο Παπαστράτειο, για τη 12η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Δηλώσεις:

Νίκος Γκίλλας:

«Στο αυριανό ματς με τον Πανιώνιο σκοπεύουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, με στόχο τη νίκη. Θέλουμε να κάνουμε το 1-0 στη σειρά. Ωστόσο, το ματς αυτό θα μας βοηθήσει και στην απόκτηση ρυθμού, ενόψει της συνέχειας μας στο Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ