Τεράσα – Απόλλων 14-18: Ιστορική «ταξιαρχία» μέσα στην Ισπανία, κατέκτησε το Challenger Cup

Τεράσα – Απόλλων 14-18: Ιστορική «ταξιαρχία» μέσα στην Ισπανία, κατέκτησε το Challenger Cup

Ο Απόλλων Σμύρνης πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση στην έδρα της Τεράσα, επικρατώντας των Ισπανών με 18-14 στο δεύτερο τελικό του Challenger Cup και κατέκτησε το τρόπαιο.

Το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία του LEN Challenger Cup βάφτηκε γαλανόλευκο. Στα χρώματα της Ελλάδας, στα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος, εννέα χρόνια μετά τη σύσταση του τμήματος πόλο, έγινε η τρίτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο.

Με το εμφατικό 18-14 επί της Τεράσα στην Ισπανία, στον δεύτερο τελικό της νεοσύστατης διοργάνωσης, η «αμφίβια ταξιαρχία» ντουμπλάρισε τις νίκες της και κατέκτησε πανηγυρικά το ιστορικό τρόπαιο.

Διαβάστε επίσης: Το «δύσβατο» μονοπάτι της Εθνικής και οι μεγάλες «μάχες»

Πρώτος σκόρερ για τον Απόλλωνα ήταν ο Βίτσκοβιτς με πέντε τέρματα, ενώ τέσσερα είχε ο Μπογκντάνοβιτς. Όλοι οι παίκτες του Δεληγιάννη πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και έφτασαν στη μεγάλη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 4-4, 4-7, 3-3

Τεράσα: Μότος, Γουίλσον, Σάντσες, Αλαρκόν 3, Φλόρες 3, Γκαρθία, Ντελγκάδο 4, Σαμπαντέλ, Πέρεθ, Ντε Λέρα 2, Ροντρίγκεθ 1, Τσίκο 1, Σάντσεθ

Απόλλων: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας 2, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος, Μπραΐμης 1, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 5, Γαρδίκας, Μυριλος, Σολανάκης 2, Καβουσάνος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ