«Πολύ σπουδαίος σύλλογος ο Ολυμπιακός, ξεχωριστό πρωτάθλημα»

«Πολύ σπουδαίος σύλλογος ο Ολυμπιακός, ξεχωριστό πρωτάθλημα»

Οι δηλώσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το 37ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και 11ο διαδοχικό πανηγύρισε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο «Βασιλιάς» της ελληνικής υδατοσφαίρισης έφτασε τα 23 πρωταθλήματα, τα τελευταία 25 χρόνια, αφού στον τρίτο τελικό των πλέι οφ στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, επικράτησε με 11-7 του ΝΟ Βουλιαγμένης και έκανε το 3-0 στη σειρά.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ο Αιτόρ, ο Μπρινιόλι, ο Ζέκα και οι τέσσερις μεταγραφές του Ιούνη

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Ένα πολύ σημαντικό, ιστορικό πρωτάθλημα για το σύλλογο μας! Το 300ό τρόπαιο στα πέντε ομαδικά αθλήματα! Κάθε τρόπαιο είναι ξεχωριστό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πήραμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τώρα, έχουμε μπροστά μας την Ευρώπη. Έχουμε δύο βδομάδες να συγκεντρωθούμε για το Final-8. Πέρυσι, είχαμε πολλές ατυχίες, δεν βρεθήκαμε στο Βελιγράδι, φέτος θα είμαστε. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αυτές τις δύο βδομάδες, αλλά και όταν φτάσουμε εκεί».

Κώστας Μουρίκης: «Τελειώνει η χρονιά στην Ελλάδα όπως πρέπει, με 3-0. Σίγουρα, δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, δεχθήκαμε τέσσερα γκολ, αλλά μετά βελτιώσαμε την άμυνα μας, βρήκαμε τις λύσεις και νικήσαμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, έχουμε μπροστά τον βασικό μας στόχο, το Final-8 του Champions League».

Γιώργος Δερβίσης: «Συγχαρητήρια σε όλους! Σήμερα, μπήκαμε νωθρά και η Βουλιαγμένη το εκμεταλλεύτηκε και προηγήθηκε με 4-0. Όμως, δείξαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε το πρωτάθλημα για άλλη μια φορά! Οι 300 τίτλοι δείχνουν πόσο μεγάλος είναι ο Ολυμπιακός, είναι κάτι μοναδικό. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, που τόσα χρόνια πρωταγωνιστεί και πετυχαίνει αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα».

Μάνος Ζερδεβάς: «Ο Ολυμπιακός, εδώ και χρόνια, έχει δείξει ότι είναι ένας πολύ σπουδαίος σύλλογος, έχει διακριθεί σε πολλά αθλήματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο σημερινό παιχνίδι, δεν μπήκαμε στο πρώτο οκτάλεπτο όπως θέλαμε, όμως δείξαμε την ψυχή που έχει αυτή η ομάδα και κατακτήσαμε τον τίτλο. Η ομάδα έχει στηθεί για να κερδίσει τρεις τίτλους, έχουμε καταφέρει τους δύο. Τώρα, πάμε στο Final-8 να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Αλέξανδρος Παπαναστασίου: «Μια πολύ δυνατή σειρά. Και τα τρία παιχνίδια, έδειξαν και οι δύο ομάδες ένα πολύ καλό εαυτό. Στο τέλος, είμαστε εμείς πρωταθλητές και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι τα πρώτα μου στην Ελλάδα, είναι ξεχωριστά για εμένα. Χαίρομαι πολύ για την απόφαση μου να έρθω στον Ολυμπιακό. Πάμε στο Final-8 να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό, ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται».

Μάρτον Βάμος: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Συγχαρητήρια και στη Βουλιαγμένη, ήταν πολύ καλός αντίπαλος, πάλεψαν πολύ σκληρά. Προηγήθηκαν 4-0 σήμερα, όμως συγκεντρωθήκαμε περισσότερο και το γυρίσαμε. Αξίζαμε αυτή τη νίκη, αξίζαμε αυτόν τον τίτλο, είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θέλουμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Πάμε στο Final-8 για το καλύτερο».

Αχιλλέας Γραμματικός: «Φτάσαμε τους 300 τίτλους, είναι ιδιαίτερο αυτό το πρωτάθλημα, ξεχωριστό. Πανηγυρίζουμε σήμερα, όμως από αύριο βάζουμε το κεφάλι κάτω, συνεχίζουμε τη σκληρή μας δουλειά, γιατί έχουμε μπροστά μας το Final-8 της Ευρώπης, θέλουμε να πετύχουμε αυτό το στόχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ