Η Μπρέσια αντίπαλος της Βουλιαγμένης στο Final 8

Η Μπρέσια αντίπαλος της Βουλιαγμένης στο Final 8

Τη δευτεραθλήτρια Ιταλίας Μπρέσια, θα αντιμετωπίσει η Βουλιαγμένη στον προημιτελικό του Final 8 στο Champions League του πόλο ανδρών.

Η Μπρέσια «κλείδωσε» οριστικά απόψε την πρώτη θέση στον Β΄ όμιλο του Champions League του πόλο και έτσι θα είναι η αντίπαλος της Βουλιαγμένης στον προημιτελικό του Final 8 της 31η Μαϊου, στο Βελιγράδι. Η ιταλική ομάδα επιβλήθηκε 14-10 της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (για την οποία πέτυχε δύο γκολ ο Κώστας Κάκαρης) και ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων με απολογισμό έντεκα νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Το συγκρότημα του Αλεσάντρο Μπόβο θα είναι βεβαίως το φαβορί απέναντι στον ΝΟΒ, καθώς στοχεύει καταρχήν στην πρόκριση -για τρίτη σερί χρονιά- στην τετράδα και εν συνεχεία θα κυνηγήσει το βήμα παραπάνω σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Το 50-50 του Κάνααν

Η Νόβι Μπέογκραντ με δύο γκολ του Αγγελου Βλαχόπουλου νίκησε 13-8 τη Σπαντάου στο Βελιγράδι και περιμένει το αυριανό (24/5, 20:00) ματς της Προ Ρέκο με τον Ολυμπιακό, για να μάθει τον αντίπαλό της στα προημιτελικά. Η οικοδέσποινα του final-8 (και φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης) θα τεθεί αντιμέτωπη με τους πρωταθλητές Ελλάδας, εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορέσουν να φύγουν με το «διπλό» από τη Γένοβα.

Η τελευταία αγωνιστική του Β΄ ομίλου «έκρυβε» και μία έκπληξη, καθώς -σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι- η Σαμπαντέλ νίκησε στη Βουδαπέστη 12-10 τη Φερεντσβάρος, για την οποία ο Στέλιος Αργυρόπουλος πέτυχε ένα γκολ. Η ισπανική ομάδα δεν είχε ελπίδες πρόκρισης, τελικά όμως μένει εκτός οκτάδας σε ισοβαθμία με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και για μόλις ένα γκολ διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ