Γιουγκ – Ολυμπιακός 5-14: Θίχτηκε ο εγωισμός του

Γιουγκ – Ολυμπιακός 5-14: Θίχτηκε ο εγωισμός του

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Γιουγκ με 14-5, παίζοντας εξαιρετικό πόλο και θα διεκδικήσει την πέμπτη θέση στο Final 8 του Champions League την Παρασκευή (02/06).

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γιουγκ για το Final 8 του Champions League του πόλο. Οι Πειραιώτες, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν και σήμερα, διέλυσαν την αντίπαλό τους με 14-5 παίζοντας εξαιρετικό πόλο σε άμυνα και επίθεση.

Με θιγμένο τον εγωισμό τους από την ήττα από τη Νόβι, οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν απόλυτα, έχοντας πολύ καλά ποσοστά στον παίκτη παραπάνω, ολοκληρώνοντας με 9/12 επιθέσεις, ενώ κάποια στιγμή είχαν 8/10. Ο τραυματισμός του Φουντούλη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και η αποβολή του Γκίλλα, δεν επηρέασαν την ομάδα του Μιλάνοβιτς, που την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπρέσια και την Φερεντσβάρος για να μάθει τον αντίπαλό του για την πέμπτη θέση.

Διαβάστε επίσης: Crash test: Γιατί εάν θες να νικήσεις τον Ταβάρες, χρειάζεσαι τον Μιλουτίνοφ (vids)

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός, με την άμυνα να ξεχωρίζει και τους Φιλίποβιτς, Βάμος, Παπαναστασίου και Γενηδουνιά να σκοράρουν για να δώσουν αέρα τεσσάρων γκολ στους νταμπλούχους Ελλάδος. Η Γιουγκ μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο δεύτερο οκτάλεπτο, αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλή επιθετική λειτουργία και με γκολ των Βάμος, Δήμου, Παπαναστασίου έκλεισε το ημίχρονο στο 1-7.

Η συνέχεια ήταν τυπική διαδικασία, το τρίτο οκτάλεπτο κερδήθηκε και αυτό κατά κράτος από τους παίκτες του Ολυμπιακού με 4-0, ενώ στην τελευταία περίοδο κι ενώ το σκορ έφτασε μέχρι το 2-14, οι Κροάτες πέτυχαν τρία γκολ για να μειώσουν στο τελικό 5-14.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-3, 0-4, 4-3

Γιουγκ: Πόπαντιτς, Μπούρντζελεζ, Μόζαρα, Ζβόνο, Γιόκοβιτς 1, Βουκόγεβιτς 1, Μπίλιακα, Λάζιτς, Πρκότσα 2, Κάκαρης 1, Γκργκούρεβιτς, Ζούβελα, Γιούρισιτς

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 1, Δήμου 2, Παπαναστασίου 4, Ζερδεβάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ