Η Προ Ρέκο αντίπαλος της Βουλιαγμένης στον ημιτελικό του Final 8

Η Προ Ρέκο αντίπαλος της Βουλιαγμένης στον ημιτελικό του Final 8

Την επί διετία πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο, θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Final 8 του Champions League του πόλο η Βουλιαγμένη.

Ενα… ραντεβού με την επί διετία πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο, είναι το έπαθλο για το θρίαμβο της Βουλιαγμένης επί της Μπρέσια, στον προημιτελικό του Final 8 του Champions League πόλο, που φιλοξενείται στο Βελιγράδι. Το ιταλικό μεγαθήριο, που διεκδικεί στη σερβική πρωτεύουσα τον 11ο τίτλο του στο θεσμό, επικράτησε απόψε 8-4 της Φερεντσβάρος και αύριο το βράδυ (1/6, 21:00) θα παίξει με τον ΝΟΒ στον ημιτελικό.

Η τρομερή άμυνα και η μεγάλη εμφάνιση του τερματοφύλακα Μάρκο Ντελ Λούνγκο (17/21 αποκρούσεις!) ήταν τα κλειδιά για να ξεπεράσει η Ρέκο το εμπόδιο της ουγγρικής ομάδας. Μετά το πρώτο γκολ του αγώνα που σημείωσε ο Μερκούλοφ, οι Ιταλοί πήραν το πάνω χέρι, καταφέρνοντας να βγάλουν εκτός παιχνιδιού τα μεγάλα αστέρια της Φερεντσβάρος, τον Ντένες Βάργκα και τον Στέλιο Αργυρόπουλο.

Διαβάστε επίσης: Τι γράφει η Marca για Μπακαμπού και Αλ Γκαράφα

Οι πρωταθλητές Ευρώπης προηγήθηκαν 5-2 στο ημίχρονο, οι Μαγυάροι πλησίασαν προσωρινά σε 5-4, αλλά ο -πρώην παίκτης της Φερεντσβάρος- Γκέργκο Ζάλανκι αποκατέστησε την τάξη με δύο διαδοχικά τέρματα και η Φράντι έμεινε χωρίς γκολ στα τελευταία 12 λεπτά της αναμέτρησης.

Σημειώνεται ότι η Βουλιαγμένη αντιμετώπισε την Προ Ρέκο και στη φάση των ομίλων, γνωρίζοντας δύο ήττες (14-7 στην Ιταλία και 13-7 στη Βάρη).

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-0, 2-2, 1-0

Προ Ρέκο: Ζάλανκι 2, Γιάνγκερ 2, Κανέλα, Φοντέλι, Πρεσούτι, Χάλοκ

Φερεντσβάρος: Μερκούλοφ 2, Φέκετε, Βίγκβαρι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ