Βουλιαγμένη – Προ Ρέκο 8-12: «Λύγισε» απέναντι στους πανίσχυρους Ιταλούς η Βουλιαγμένη

Βουλιαγμένη – Προ Ρέκο 8-12: «Λύγισε» απέναντι στους πανίσχυρους Ιταλούς η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, κόντραρε την Προ Ρέκο για 2 οκτάλεπτα αλλά τελικά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των Ιταλών και ηττήθηκε με 12-8.

Για ένα ημίχρονο η Βουλιαγμένη έζησε το όνειρό της στον ημιτελικό του Final 8 του Champions League στο πόλο, στο Βελιγράδι.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς προηγήθηκε 5-3 στα μέσα της δεύτερης περιόδου, αλλά η πανίσχυρη Προ Ρέκο με ένα σερί 7-0 επέβαλε το νόμο του ισχυρού, έφτασε στη νίκη με 12-8 και το Σάββατο (3/6, 22:00) θα διεκδικήσει με αντίπαλο τη Νόβι Μπέογκραντ (όπως και πέρυσι) τον τρίτο διαδοχικό της τίτλο και 11ο συνολικά στην ιστορία της.

Διαβάστε επίσης: Τον γύρο του διαδικτύου η πρόσληψη Κορδόν (pics)

Την ίδια ημέρα στις 20:00, ο ΝΟΒ θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελονέτα στον «μικρό» τελικό της διοργάνωσης, διεκδικώντας την τρίτη θέση.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 0-5, 3-2

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Προ Ρέκο: Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Ζάλανκι 1, Κανέλα 1, Γιούνγκερ 1, Φοντέλι 2, Πρεσιούτι, Ετσενίκε 3, Ίβοβιτς, Γκράτα, Λόντσαρ, Χάλοκ 2, Νέγκρι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ