Βλάχος: «Αν κάνουμε αυτά που μπορούμε, δεν φοβόμαστε κανένα»

Βλάχος: «Αν κάνουμε αυτά που μπορούμε, δεν φοβόμαστε κανένα»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Βαγγέλης Βλάχος είδε τους παίκτες του να... πετάνε στα δύο πρώτα ματς με Αυστραλία και Καζακστάν και φάνηκε αισιόδοξος για τη δύσκολη συνέχεια της διοργάνωσης

Η Εθνική πόλο ανδρών είναι εντυπωσιακή στα πρώτα δύο ματς του Παγκόσμιου της Φουκουόκα κόντρα σε Αυστραλία και Καζακστάν, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Βαγγέλη Βλάχο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του.

Ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός δεν ενθουσιάζεται καθώς γνωρίζει πως τα δύσκολα ματς για την ομάδα του είναι μπροστά, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στις ΗΠΑ το οποία θα κρίνει και την πρωτιά του Ομίλου.

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνεθ: «Είμαστε στον σωστό δρόμο, θέλω να βλέπω παίκτες φιλόδοξους με νοοτροπία νικητή»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βλάχος στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το νικηφόρο 18-2 της Ελλάδας επί του Καζακστάν:

«Ήταν αναμενόμενο αποτέλεσμα καθώς η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Δημιουργήσαμε φάσεις και ήμασταν αποτελεσματικοί. Δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα από αυτό το ματς. Οι αντίπαλοι από δω και στο εξής, θα είναι πολύ πιο δύσκολοι.

Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και ήταν κάτι που τους είχα ζητήσει. Προσπάθησα να κάνω ένα rotation ώστε να έχω 15 παίκτες φρέσκους για τη συνέχεια που είναι πιο δύσκολη. Οσον αφορά τις ΗΠΑ, έχουμε κάνει προετοιμασίες μαζί τους και έχουμε παίξει φιλικά.

Έχουν παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη πλέον και έχουν αφομοιώσει το στυλ παιχνιδιού. Αν όμως εμείς κάνουμε αυτά που συνήθως κάνουμε και είμαστε σε καλή μέρα, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο. Σίγουρα πάντως οι ΗΠΑ είναι υπολογίσιμος αντίπαλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ