Γενηδουνιάς: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη»

Γενηδουνιάς: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη»

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού σου νέο και ανανεωμένο Champions League.

Ο Ολυμπιακός στην φάση των ομίλων θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του Champions League, Προ Ρέκο, την Ντιναμό Τιφλίδας και τη νικήτρια του τέταρτου προκριματικού ομίλου (Γιούγκ, Όρβοσι, Τουρκόινγκ, Ντιναμό Βουκουρεστίου).

Το καινούριο φορμάτ του Champions League αποτελείται από τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων, με τις δύο πρώτες να προκρίνονται στην επόμενη φάση. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» σχολίασε την κλήρωση την Ολυμπιακού τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Τζέιμς και Ολυμπιακό: «Ο πιο ρεαλιστικός προορισμός για τον Αμερικανό, αν…»

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Με τον καινούργιο τρόπο διεξαγωγής του Champions League, θα έχουν ακόμα πιο πολύ ενδιαφέρον οι αγώνες. Τύχαμε σε έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς ομίλους, με την πρωταθλήτρια Προ Ρέκο, την Ντιναμό Τιφλίδας και λογικά, τη Γιουγκ από τα προκριματικά. Στόχος μας είναι, μία από τις πρώτες δύο θέσεις που δίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για λάθη, ο κάθε αγώνας είναι σημαντικός και ο κάθε πόντος υπερπολύτιμος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και αισιόδοξος για τη νέα σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ