ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΟ Χίου 10-3

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΝΟ Χίου 10-3

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικράτησε με 10-3 του ΝΟ Χίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού και έκανε το 1-0 στη μεταξύ τους ημιτελική σειρά.

Η Βουλιαγμένη φιλοξένησε τη Χίο στο κολυμβητήριο του Λαιμού στο πλαίσιο της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 πόλο Ανδρών. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και πήραν μια μάλλον εύκολη νίκη με 10-3, από τις δύο που χρειάζονται για να προκριθούν στον Τελικό του πρωταθλήματος.

Κλειδί της αναμέτρησης ήταν το πρώτο οκτάλεπτο όπου η Βουλιαγμένη ήταν αλάνθαστη με παίκτη παραπάνω (4/4) και βρέθηκε να προηγείται με 5-1. Από εκεί και πέρα έγινε διαχείριση του σκορ από τους γηπεδούχους με το τελικό 10-3 να είναι απόλυτα δίκαιο βάσει της εικόνας των δύο ομάδων.

Καλύτερος των νικητών ο Σολανάκης που πέτυχε τέσσερα γκολ και μαζί με τον Βάσιτς (2) ήταν οι πυλώνες της νίκης. Το επόμενο ματς γίνεται στη Χίο, στο Ιωνικό κολυμβητήριο και σε περίπτωση νίκης του ΝΟΒ, προκρίνεται στα τελικά, ενώ αν κάνει το 1-1 στις νίκες ο ΝΟΧ, η σειρά θα επιστρέψει για ένα τρίτο ματς στη Βουλιαγμένη.

Οκτάλεπτα: 5-1, 1-2, 3-0, 1-0

ΝΟ Βουλιαγμένης: Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 2, Χρυσοσπάθης, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 4, Κουρούβανης , Δήμου, Καλογερόπουλος 1

ΝΟ Χίου: Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 1, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Καζάζης 1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ