Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 12-4

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 12-4

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Φουντούλη (5 γκολ), ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα τη Βουλιαγμένη 12-4 στο Π. Καπαγέρωφ και έκανε το 1-0 στη σερά των τελικών για την Α1 Ανδρών στο πόλο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τη Βουλιαγμένη στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά, Π. Καπαγέρωφ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους Τελικούς της Α1 Ανδρών στο πόλο.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και έχοντας ως όπλο τον παίκτη παραπάνω (3/3) στο πρώτο οκτάλεπτο βρέθηκαν να προηγούνται με 4-1 με τα γκολ των Γούνα (2) και Ομπράντοβιτς (2), με τη Βουλιαγμένη να μειώνει με τον Χρυσοσπάθη.

Το δεύτερο οκτάλεπτο άνηκε εξ’ ολοκλήρου στον Γιάννη Φουντούλη που με τρία γκολ ανέβασε τη διαφορά στο σκορ στο +6 (7-1) στο τέλος του ημιχρόνου, με τους ερυθρόλευκους να παίζουν παράλληλα καλή άμυνα και να δυσκολεύουν τους παίκτες του Κώστα Λούδη.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και εγκλώβισαν επιθετικά τον Ολυμπιακού που σκόραρε μόλις ένα γκολ με τον Φουντούλη. Αντίθετα τα γκολ των Χρυσοσπάθη και Γκιουβέτση διαμόρφωσαν το σκορ στο 8-3.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γρήγορα γκολ με τους Γούνα και Γενηδουνιά για το 10-3. Ο Γκιουβέτσης μείωσε σε 10-4 και στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, ο Φουντούλης με το 5ο τέρμα του και ο Πρέκας με το πρώτο του διαμόρφωσαν το τελικό 12-4 υπέρ του Ολυμπιακού.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου πέτυχα έτσι την πρώτη από τις τρεις νίκες που χρειάζονται για να στεφθούν και πάλι πρωταθλητές Ελλάδος. Το δεύτερο ματς της σειράς είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη (24/5), στο κλειστό κολυμβητήριο του Λαιμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ