Γενηδουνιάς: «Η πίεση είναι με την Προ Ρέκο»

Γενηδουνιάς: «Η πίεση είναι με την Προ Ρέκο»

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς τοποθετήθηκε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Προ Ρέκο.

Έχοντας επίγνωση του υψηλού βαθμού δυσκολίας της αποστολής του, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την αυριανή (17/10, 20:00) αναμέτρηση με την Προ Ρέκο στο Κιάβαρι (παραθαλάσσιο προάστιο της Γένοβας), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου του Champions League ανδρών στην υδατοσφαίριση.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετράνε ως τώρα δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (16-15 στα πέναλτι τη Γιουγκ στον Πειραιά, 15-6 την Ντιναμό στην Τιφλίδα), όμως το έργο τους απέναντι στην πανίσχυρη ιταλική ομάδα και επί τριετία κάτοχο του τροπαίου είναι αναμφίβολα πολύ δύσκολο. Το πλεονέκτημα γα την πειραϊκή ομάδα είναι ότι μπορεί να παίξει χωρίς άγχος και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν, γνωρίζοντας ότι το πραγματικά κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση είναι αυτό που ακολουθεί στο Ντουμπρόβνικ, την 1η Νοεμβρίου.

«Η πιο δύσκολη δοκιμασία είναι μπροστά μας, ο αγώνας με τον τρεις συνεχόμενες φορές νικητή του Champions League. Μια κορυφαία ομάδα και ένα μεγάλο τεστ για να δούμε τις δυνατότητές μας. Πιστεύω στην καλή μας έκδοση και ότι τα παιδιά θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χέρβο Κόλιανιν.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Ντίνος Γενηδουνιάς, ανέφερε με τη σειρά του: «Είναι μάλλον το πιο δύσκολο παιχνίδι στον όμιλό μας, παίζοντας στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Για να διεκδικήσουμε κάτι καλό από αυτόν τον αγώνα πρέπει να παραμείνουμε για 32 λεπτά 100% συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Για να κερδίσουμε μια ομάδα σαν αυτή πρέπει να κρατήσουμε το σκορ χαμηλά και η άμυνά μας να είναι σταθερή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η πίεση είναι με αυτούς και αυτό είναι κάτι που μπορούμε και πρέπει να εκμεταλλευτούμε, για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ