ΓΣ Περιστερίου – Ολυμπιακός 5-12: Άνετη νίκη για το 13/13

ΓΣ Περιστερίου – Ολυμπιακός 5-12: Άνετη νίκη για το 13/13

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 12-5 στην έδρα του ΓΣ Περιστερίου για την 13η αγωνιστική της Α1.

Τη 13η νίκη της, σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον ΓΣ Περιστερίου, κόντρα στον οποίο επικράτησαν με 12-5, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1. Ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, με «13 στα 13» και 39 βαθμούς, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε το στόχο του, το «διπλό» στο Περιστέρι.

Πρώτος σκόρερ του ματς ο Γενηδουνιάς, ο οποίος σημείωσε τέσσερα τέρματα, με τους Φουντούλη και Γκίλλα να ακολουθούν με δύο. Ο Ολυμπιακός έχει, πλέον, μπροστά του δύο εντός έδρας ματς, αφού το Σάββατο (2/12, 15:00), θα υποδεχθεί τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Παπαστράτειο, για τη 14η αγωνιστική της Α1 και την άλλη Τετάρτη (6/12), την ισχυρή Προ Ρέκο, για την 6η «στροφή» της φάσης των ομίλων του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – CSM Βουκουρεστίου 3-1: Πρώτο βήμα για τα προημιτελικά του Challenge Cup για τις «πράσινες»

Στο πρώτο ημίχρονο, το ματς ήταν ανταγωνιστικό, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται με 6-5 (2-3 η πρώτη περίοδος, 3-3 η δεύτερη). Στο τρίτο και στο τέταρτο οκτάλεπτο, ωστόσο, ο Ολυμπιακός «έσφιξε» την άμυνά του, κυριάρχησε απόλυτα και σημείωσε έξι τέρματα, δίχως να δεχθεί κανένα (0-2, 0-4), φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 12-5.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 0-2, 0-4

Δηλώσεις:

Χέρβο Κόλιανιν: «Ήταν λίγο περίεργο το ματς στην αρχή, γιατί ξεκινήσαμε χωρίς πίνακα και δεν ξέραμε πόσο χρόνο να αμυνθούμε και να επιτεθούμε, κάτι που μας έκανε λίγο νευρικούς και δεν κάναμε το καλύτερο ξεκίνημα, αλλά όταν εμφανίστηκαν ξανά κανονικές συνθήκες, η ομάδα αντέδρασε όπως έπρεπε και πέτυχε άλλη μια νίκη. Μπράβο στα παιδιά και ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ