Ολυμπιακός – Ροζελάρε 0-3: Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι «Ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός – Ροζελάρε 0-3: Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι «Ερυθρόλευκοι»

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε ανταγωνιστικός για όσο διάστημα μπόρεσε κόντρα στην Ροζελάρε, όμως δεν απέφυγε την ήττα με 0-3 σετ.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να σταθεί αντάξιος της ποιότητας των Βέλγων και γνώρισε την ήττα με 0-3 σετ από τη Ροζελάρε για την 2η αγωνιστική των ομίλων του CEV Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν το πρώτο σετ με 19-25, το δεύτερο με 20-25 και το τρίτο με 19-25.

Διαβάστε επίσης: Τι ισχύει για τον Ολυμπιακό στο Youth League: Η πρόκριση στα playoffs, η κλήρωση και οι υποψήφιοι αντίπαλοι

Για τον Ολυμπιακό πρώτος σκόρερ ο Ιντάλγκο με 12, ενώ 10 πόντους σημείωσε ο Τζούριτς και για την Ροζελάρε, πρωταγωνιστής του αγώνα ο Ροτί με 18 πόντους και κρίσιμους άσους, κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μέχρι και με 3 πόντους στο ξεκίνημα του πρώτου σετ (9-6), πριν η Ροζελάρε πάρει «κεφάλι» με ένα επιμέρους 7-0 για να κάνει το σκορ 9-13 υπέρ της.

Οι Βέλγοι από εκείνο το σημείο και μετά είχαν τον απόλυτο έλεγχο του σετ και το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να πλησιάσει στο 17-19, πριν τελικά καταλήξει με άσο του Ρότι το πρώτο σετ στη Ροζελάρε με 19-25.

Στο δεύτερο σετ οι Βέλγοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα, ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή για να βρεθεί μπροστά με 11-10 και άντεξε στη διεκδίκηση του σετ μέχρι το 17-17. Η Ροζελάρε βρήκε εύκολους σε αυτό το σημείο και πήρε το σετ με 20-25 για το 0-2.

Στο τρίτο σετ, η απογοήτευση από τα πρώτα δύο χαμένα είχε καταβάλει τους «ερυθρόλευκους», που βρέθηκαν πίσω με 5 πόντους από νωρίς (3-8) και δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν πιο κοντά από τέσσερις πόντους διαφορά (17-21), για να πάρει και αυτό το σετ με 19-25 και να φτάσει στο τελικό 0-3 η Ροζελάρε.

Ο Ολυμπιακός παραμένει χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση του ομίλου και πλέον ψάχνει υπέρβαση ακόμη και για την 3η θέση που οδηγεί στο CEV Cup, καθώς βασική ανταγωνίστριά του είναι η Ροζελάρε, που έφυγε με το διπλό από το «Μελίνα Μερκούρη» πριν από λίγο.

Την επόμενη αγωνιστική για τους ομίλους του CEV Champions League, o Oλυμπιακός θα υποδεχθεί στις 12/12, την τουρκική Ζιράατ Μπανκάσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ