Καμμένου: «Περήφανη για τις παίκτριές μου, πρέπει να παλέψουμε για το μετάλλιο»

Καμμένου: «Περήφανη για τις παίκτριές μου, πρέπει να παλέψουμε για το μετάλλιο»

Η Αλεξία Καμμένου μετά την ήττα της Ελλάδας από την Ουγγαρία τόνισε ότι υπάρχει απογοήτευση, ωστόσο η γαλανόλευκη πρέπει να αντιδράσει και να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στην Ισπανία

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος αφού ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Ουγγαρία (13-11) και θα διεκδικήσει την τρίτη θέση στον μικρό τελικό κόντρα στην Ισπανία την Παρασκευή (16/2,11:00).

Η ομοσπονδιακή μας τεχνικός μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας, τόνισε ότι είναι περήφανη για την προσπάθεια των διεθνών μας και ανέφερε ότι πρέπει να διεκδικήσουν το μετάλλιο, παρά την απογοήτευση που υπάρχει στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Αποκλεισμός στα πέναλτι για την Εθνική – Για το χάλκινο μετάλλιο με την Ισπανία (13-11,vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αλεξία Καμμένου:

«Τι να πούμε τώρα; Είμαστε στενοχωρημένες. Είμαι περήφανη για τις παίκτριές μου. Έδειξαν ότι ήταν καλύτερες καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Προηγηθήκαμε στο τέλος, δεχθήκαμε αυστηρή ποινή. Τα πέναλτι είναι θέμα τύχης. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Αυτή η ομάδα θα έχει πολλές τέτοιες ευκαιρίες και πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος.

Στα κρίσιμα σφυρίγματα του παιχνιδιού ο ένας διαιτητής ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Έδωσε πολλές αποβολές σε εμάς, δεν έδωσε άλλες. Κρατάμε την απόδοσή μας. Τώρα πρέπει να παλέψουμε για το μετάλλιο που έχουμε μπροστά μας και είναι ο μεγάλος στόχος μας. Η ομάδα έδειξε ψυχή. Μόνο περηφάνεια γι’ αυτήν την ομάδα.

Σίγουρα χρειάζεται αγάπη η ομάδα όταν έρχονται τέτοια αποτελέσματα. Μέχρι ενός σημείου είναι η ικανότητα, μετά είναι θέμα τύχης. Να συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος και νομίζω ότι θα τα έχουμε στον μικρό τελικό. Αυτό είναι το επόμενο βήμα και έρχονται κι άλλα πράγματα.

Το παιχνίδι με την Ισπανία θα είναι διαφορετικό σε σχέση με εκείνο του ομίλου. Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Έχουμε μια μέρα να ξεκουραστούμε, να συγκεντρωθούμε και να παλέψουμε το μετάλλιο που είναι μεγάλο πράγμα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ