Πρέκας: «Έχουμε πάντα δίπλα μας τον υπέροχο κόσμο μας»

Πρέκας: «Έχουμε πάντα δίπλα μας τον υπέροχο κόσμο μας»

Ο 22χρονος περιφερειακός με δηλώσεις του στο 10.gr υποκλίθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού και ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη βοήθειά του.

Η Γένοβα βάφτηκε ερυθρόλευκη! Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε το Len Champions League και πρόσθεσε μια ακόμα ευρωπαϊκή κούπα στην τροπαιοθήκη του συλλόγου. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν ιδανικά τη φετινή σεζόν, καθώς μετά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο κατέκτησαν και το Ευρωπαϊκό.

Οι Ερυθρόλευκοι στις μάχες που έδωσαν στην ιταλική πόλη είχαν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, οι οποίοι βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στη Γένοβα. Η βοήθεια που πρόσφεραν οι φίλαθλοι του συλλόγου στους πολίστες του Ολυμπιακού ήταν σημαντική, προκειμένου η ομάδα να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Μανώλη Πρέκα στο 10.gr, με τον περιφερειακό των Πειραιωτών να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους Ερυθρόλευκους φιλάθλους.  «Πως να μην τα καταφέρουμε όταν γνωρίζουμε ότι έχουμε δίπλα μας αυτόν τον υπέροχο κόσμο του Θρύλου», ανέφερε μεταξύ άλλων. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στηρίζει κάθε χρόνο τον Ερασιτέχνη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρέκα στο 10.gr: «Σαν Ολυμπιακός στοχεύουμε πάντα στην κορυφή. Έτσι είχαμε κάνει και φέτος από την αρχή της χρονιάς… Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό… όλη την χρονιά δουλεύαμε για αυτές τις ημέρες για να έρθουμε στην Γένοβα έτοιμοι να κερδίσουμε όποιον βρούμε μπροστά μας. Και τα καταφέραμε! Και πως να μην τα καταφέρουμε όταν γνωρίζουμε ότι έχουμε δίπλα μας αυτόν τον υπέροχο κόσμο του Θρύλου, αλλά και ανθρώπους όπως ο κ. Μαρινάκης που δείχνει έμπρακτα την στήριξη του κάθε χρόνο στον ερασιτέχνη. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και αυτό είναι μόνο η αρχή!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ