Ολυμπιακός- Βουλιαγμένη 10-7: Την «σκούπισε» και κατέκτησε το 15ο του πρωτάθλημα

Ολυμπιακός- Βουλιαγμένη 10-7: Την «σκούπισε» και κατέκτησε το 15ο του πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-7 στον τρίτο τελικό της Α1 Πόλο Γυναικών και κατέκτησε το 15ο του πρωτάθλημα με συνολικό σκορ 3-0 στους τελικούς.

Την παντοκρατορία που έχει δημιουργήσει στην Α1 πόλο γυναικών επέκτεινε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 3-0 στη σειρά των τελικών επί της Βουλιαγμένης και κατέκτησαν για ακόμα μια χρονιά το πρωτάθλημα.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν τα 11 συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδας και ταυτόχρονα τα 15 στην ιστορία του απόλυτα πετυχημένου τμήματός του Ολυμπιακού.

Η Βουλιαγμένη μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα την επίθεση του Ολυμπιακού και προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι στο δεύτερο οκτάλεπτο και με δύο γκολ των Βάσω Πλευρίτου και Σιούτη μείωσε τη διαφορά στο γκολ από την Βουλιαγμένη.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν και το πιο καθοριστικό για το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, καθώς πήρε κεφάλι και προηγήθηκε για πρώτη φορά στον αγώνα με 5-4. Η Βουλιαγμένη ισοφάρισε σε 5-5 όμως οι ερυθρόλευκες ξαναπήραν το προβάδισμα και μπήκαν στο τελευταίο οκτάλεπτο στη θέση του οδηγού με 7-5.

Έτσι ο Ολυμπιακός διατήρησε το προβάδισμα του μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και με το τελικό 10-7 κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 4-1, 3-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ