Ολυμπιακός: «200άρησε» κι έπιασε ακόμα μία κορυφή ο Ερασιτέχνης

Ολυμπιακός: «200άρησε» κι έπιασε ακόμα μία κορυφή ο Ερασιτέχνης

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Βουλιαγμένη (19-3), κατέκτησε το πρωτάθλημα στο πόλο των ανδρών για την φετινή σεζόν και πλέον μετράει 312 τίτλους σε όλα τα αθλήματα - «200άρησε» ο Ερασιτέχνης που έπιασε ακόμα μία κορυφή

Η ομάδα πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού επικράτησε με 13-9 της Βουλιαγμένης στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος και με αυτόν τον τρόπο οι ερυθρόλευκοι στέφθηκαν για 38η φορά στην ιστορία του πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο οργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να κατακτά τίτλους και πλέον μετράει 312 σε όλα τα αθλήματα, με τους Πειραιώτες να μεγαλώνουν διαρκώς τον μύθο τους. Σε αυτό το επίτευγμα, μεγάλη συνεισφορά έχουν τα τμήματα του Ερασιτέχνη, καθώς με αυτό τον τίτλο φτάνει τις 200 κούπες.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Γεντβάι ύψους 1,5 εκατ. ευρώ

Στο πόλο οι ερυθρόλευκοι μετρούν 37 πρωταθλήματα Ελλάδας και συνολικά, 70 τίτλους, μεταξύ αυτών και τρία ευρωπαϊκά, δύο Champions League και ένα Super Cup (συν 25 Κύπελλα και πέντε ελληνικά Super Cup). Αδιαμφισβήτητα, με 70 τρόπαια και σπουδαίες ευρωπαϊκές πορείες και επιτυχίες, ο Ολυμπιακός είναι ο «βασιλιάς» του ελληνικού πόλο.

Επίσης, με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος βρίσκεται μαζί με τον Εθνικό στην κορυφή της λίστας των εγχώριων πρωταθλημάτων, ενώ την ερχόμενη σεζόν, στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού, θα έχει την ευκαιρία να τον προσπεράσει και να γίνει ο πολυνίκης στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

 

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ