Στη Βουλιαγμένη η Χαραλαμπίδη

Στη Βουλιαγμένη η Χαραλαμπίδη

Η 23χρονη πολίστρια συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στη Βουλιαγμένη, η οποία ολοκλήρωσε δεύτερη σημαντική μεταγραφή, μετά τη «βόμβα» με την κορυφαία τερματοφύλακα του κόσμου, Ασλεϊ Τζόνσον.

Μπορεί να επέλεξε οριστικά την αμερικανική υπηκοότητα και να είναι πλέον βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, η Στεφανία Χαραλαμπίδη όμως θα επιστρέψει στην Ελλάδα, έστω και σε συλλογικό επίπεδο. Η 23χρονη πολίστρια συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στη Βουλιαγμένη, η οποία ολοκλήρωσε δεύτερη σημαντική μεταγραφή, μετά τη «βόμβα» με την κορυφαία τερματοφύλακα του κόσμου, Ασλεϊ Τζόνσον.

Η Στεφανία Χαραλαμπίδη (όπως και η δίδυμη αδελφή της Ιωάννα) ξεκίνησε την καριέρα της από τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, υπήρξε διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Ελλάδας, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης ως νεάνιδα, ενώ αγωνίστηκε και με την εθνική γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν (2015) και στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης (2014). Η αριστερόχειρας περιφερειακή, της οποίας η μητέρα είναι Αμερικανίδα, πήγε στις ΗΠΑ για σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια και επέλεξε να μείνει μόνιμα εκεί και να αγωνιστεί με την πανίσχυρη εθνική ομάδα των ΗΠΑ, όμως ο επαγγελματικός της δρόμος τη φέρνει ξανά στην Ελλάδα, για λογαριασμό της Βουλιαγμένης.

Στον αντίποδα, παρελθόν από το ΝΟΒ αποτελεί μετά από δύο χρόνια η Ιλσε Κούλχαας. Η διεθνής Ολλανδή πολίστρια θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ιταλία και την Οριζόντε Κατάνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ