Ανακοίνωσε Σκουμπάκη ο Ολυμπιακός (pics)

Ανακοίνωσε Σκουμπάκη ο Ολυμπιακός (pics)

Οι Ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον 20χρονο διεθνή αμυντικό - «Οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τις προσωπικές μου φιλοδοξίες και θέλω να βοηθήσω να διατηρήσουμε τα κεκτημένα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Την απόκτηση του Δημήτρη Σκουμπάκη ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ευρώπης πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον 20χρονο διεθνή αμυντικό, ο οποίος τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να διατηρήσει τα κεκτημένα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό τον σύλλογο και για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα μου. Εύχομαι να ενταχθώ στην ομάδα και να προσφέρω και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τις προσωπικές μου φιλοδοξίες και θέλω να βοηθήσω να διατηρήσουμε τα κεκτημένα από την περσινή εντυπωσιακή σεζόν».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Σκουμπάκη. Ο Δημήτρης Σκουμπάκης είναι 20 ετών (18/12/1998), αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού και είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ