Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε Κάκαρη

Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε Κάκαρη

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Κωνσταντίνος Κάκαρης, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του.

Την απόκτηση του νεαρού φουνταριστού Κωνσταντίνου Κάκαρη ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Ο νεαρός ο οποίος αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων Ανδρών υπέγραψε με τους πρωταθλητές Ευρώπης όμως αναμένεται να μην έχει πολύ ενεργό ρόλο και φαντάζει περισσότερο ως μια κίνηση για το μέλλον από τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Κάκαρη. Ο Έλληνας διεθνής, που αναδείχτηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων Ανδρών, είναι 19 ετών (1999) και αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού.

Ο Κώστας Κάκαρης στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού είπε στο olympiacossfp.gr τα εξής: « Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον σε αυτό τον πολύ μεγάλο και ιστορικό σύλλογο, τον Ολυμπιακό και για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου. Ο Ολυμπιακός είναι Πρωταθλητής Ευρώπης και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να τον διατηρήσουμε στην κορυφή. Προσωπικός μου στόχος είναι να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος μέσα από σκληρή δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ