Στον Ολυμπιακό η Σταυρούλα Δουρέκα (pics)

Στον Ολυμπιακό η Σταυρούλα Δουρέκα (pics)

Η 21χρονη συμφώνησε με την ομάδα του Πειραιά και θα αγωνίζεται με το ερυθρόλευκο σκουφάκι - «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, και μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη». ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε μία ακόμα μεταγραφική κίνηση προχώρησε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με τις νταμπλούχες Ελλάδας να προσθέτουν στο ρόστερ τους την Σταυρούλα Δουρέκα. Η 21χρονη τερματοφύλακας, η οποία είναι ήδη διεθνής παρά το νεαρό της ηλικίας της, τη νέα σεζόν θα φοράει το ερυθρόλευκο σκουφάκι και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του προπονητή του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη.

Στις πρώτες της δηλώσεις η νεαρή πολίστρια, η οποία την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Εθνικό Πειραιώς, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό που ανήκω πλέον στον Ολυμπιακό. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, από τις καλύτερες στην Ευρώπη και αποτελεί μεγάλη τιμή που θα συμμετάσχω σε αυτή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διεθνή αθλήτρια υδατοσφαίρισης Σταυρούλα Δουρέκα. Η Σταυρούλα Δουρέκα είναι γεννημένη στις 5 Απριλίου 1997 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες της Σταυρούλας Δουρέκα με τα χρώματα του Ολυμπιακού:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ