Βλάχος: «Να αντιδράσουμε σαν μεγάλη ομάδα»

Βλάχος: «Να αντιδράσουμε σαν μεγάλη ομάδα»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βερόνα στην πρεμιέρα του LEN Champions League κι αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερυθρόλευκοι, αλλά τόνισε κιόλας πως πρέπει να αντιδράσουν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε μετά το ματς στην Ιταλία και την ήττα των ερυθρόλευκων από τη Βερόνα στο olympiacossfp.gr και τόνισε μεταξύ άλλων πως οι παίκτες του πρέπει να αντιδράσουν και να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς έτσι πρέπει να κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Επίσης ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερυθρόλευκοι από την αρχή της προετοιμασίας τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινάμε με ήττα τη φετινή μας προσπάθεια στην Ευρώπη και μάλιστα μετά από μια εμφάνιση πολύ νευρική κάτι το οποίο αντικατοπτρίζει την όλη κατάσταση και το τι συμβαίνει στην ομάδα μας στον 1,5 μήνα που έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία. Προετοιμαζόμαστε με πολλά προβλήματα τα οποία δεν έχουν ξεπεραστεί και θα συνεχιστούν.

Σίγουρα είναι μια ήττα που μας προσγειώνει και πρέπει να μας αφυπνίσει για να αντιδράσουμε σαν μεγάλη ομάδα. Και οι επόμενες ημέρες και τα επόμενα παιχνίδια θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πλέον πολύ προσεκτικοί γιατί έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι εκτός έδρας. Σίγουρα πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες. Μια ομάδα για να είναι μεγάλη πρέπει να λειτουργεί και σαν είναι μεγάλη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ